Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Pazar 22 Ekim 2023 18:42

SÜRDÜRÜLEBİLİR SOSLAR SOFRANIZDA

Sofralara renk katan serinletici hafif lezzetlerden biri de sürülebilir soslar! Mutfakta harikalar yaratmak için tek cihazda 20'den fazla mutfak aletinin yaptığı işi aynı anda yapan Thermomix TM6, mevsimin ideal sürülebilir sos tarifleriyle lezzetli sofralar hazırlamanızda en büyük destekçiniz!

Sürdürülebilir soslar sofranızda

Profesyonel şefler gibi tam kıvamında ve kısa sürede hazırlayabileceğiniz, yemesi keyif veren sürülebilir soslar, mutfağın akıllı teknoloji uzmanı Thermomix TM6 ile hayal edemeyeceğiniz kadar çok kolay! Başında beklemeye gerek kalmadan, 5-15 dakikada sofranıza taşıyabileceğiniz lezzetli sosları yapma konusunda, Thermomix TM6 oldukça hızlı, maharetli ve güvenli.

 

Zamanın değerini bilen Thermomix TM6, 20’den fazla mutfak aletini bir arada sunuyor, hepsinin yaptığı işi aynı anda yapıyor. Turplu krem peynirden avokadolu mayoneze, rokalı pestodan közlenmiş biberli ve maydanozlu pestoya kadar leziz sürülebilir sosları zahmetsizce sizin yerinize hazırlıyor. Uzman şefler tarafından onaylanan Cookidoo’daki sürülebilir sos tariflerinden istediğinizi seçebilir, dijital ekranda kayıtlı ayarları seçtikten sonra başında beklemeden zamanınızı yönetebilirsiniz. 

 

Soğan, turp ve krem peynirin birleşiminden oluşan mükemmel sos turplu krem peynir ile hafifliği her daim yaşayacaksınız. Avokado, misket limon ve hardal gibi enfes lezzetlerin bir araya geldiği avokadolu mayonez sosun kıvamına da hayır diyemeyeceksiniz. Çıtır çıtır ekmeğin üzerine keyifle sürebileceğiniz rokalı pesto tarifi ise parmesan peyniri, fındık ve Antep fıstığıyla zenginleştirilen en iddialı soslardan biri olarak karşınıza çıkıyor. Cookidoo’daki bu enfes sos tarifleriyle en fazla 15 dakikada sofranıza hazır hale getirebilirsiniz. 

 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR