Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Perşembe 02 Kasım 2023 02:51

TAVUK DÜNYASI'NDAN YEPYENİ ÜÇ LEZZET

Tavuk Dünyası, farklı damak tatlarına hitap eden üç yeni lezzeti daha menüsüne ekledi. İtalyan mutfağının enfes sosu Margarita'yı yepyeni bir lezzete dönüştüren 'Bi' Margarita', tavuğu hardalla buluşturan 'HarMoni' ve çıtır mı çıtır 'Bi' Çıtır' lezzeti!

Tavuk Dünyası'ndan yepyeni üç lezzet

Yeme-içme sektörünün öncü markalarından Tavuk Dünyası, ziyaretçilerine eşsiz lezzet deneyimleri sunmaya devam ediyor. Farklı damak tatları için ürün yelpazesini sürekli zenginleştiren Tavuk Dünyası, şimdi de menüsüne ‘Bi’ Margarita’ ve ‘HarMoni’ menülerini eklerken, ‘Bi’ Çıtır’ lezzetini de başlangıç seçeneklerine ekledi.

 

Kaz Dağları'nın meşhur kekiğini İtalyan mutfağının özgün margarita sosu ile buluşturan Bi’ Margarita, Akdeniz esintilerini sofralara taşıyor.

 

Leziz tavukları, hardal, krema ve taze baharatlarla mükemmel bir uyumla harmanlayan HarMoni ile ince kıyılmış tavukları maydanoz ve kaşar peyniri ile sunan çıtır kaplamalı Bi’ Çıtır da Tavuk Dünyası ziyaretçilerine eşsiz lezzet şölenleri vadediyor.

 

Tavuk Dünyası’nda tüm tavuklar, şeflerin özel baharatları ve soslarıyla 12-14 saat aralığında marine edildikten sonra, kişiye özel tavalarda pişiriliyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR