Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Çarşamba 01 Kasım 2023 09:37

TÜRKİYE PAZARINDA HIZLA BÜYÜMEYİ HEDEFLİYOR

Toplam 19 ülkede 1000'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren global pizza zinciri Dodo Pizza, yeni girdiği Türkiye pazarında yatırımlarına hız vermeyi planlıyor. Şu anda Antalya, İzmir ve Mersin'de şubesi bulunan Dodo Pizza, şube sayısını bu yılın sonuna kadar 6'ya, 2027'nin sonuna kadar ise 159'a çıkarmayı hedefliyor. Her süreci dijitalleştirerek pizza işletmeciliğini yeniden inşa ettiklerini söyleyen Dodo Pizza CEO'su ve Kurucusu Fyodor Ovchinnikov, Türkiye pazarındaki büyüme hedefleri doğrultusunda heyecanlı olduklarını belirtiyor. Dodo Pizza, tescilli teknoloji platformu Dodo IS ile siparişten tedariğe kadar tüm süreci şeffaflık çerçevesinde yürütüyor. 2022 yılında toplam cirosu 867 milyon dolar olan Dodo Pizza 19 ülkede yılda ortalama 100 milyon pizza satıyor. Türkiye, dünya üzerinde Dodo Pizza'nın yer aldığı 18.'ci ülke oldu.

Türkiye pazarında hızla büyümeyi hedefliyor

Dünya çapında 1000’e yakın şubesi bulunan ve 19 ülkede faaliyet gösteren global pizza zinciri Dodo Pizza, gelişen Türkiye pazarında hızla büyümeye hazırlanıyor. Antalya, İzmir ve Mersin'deki mevcut şubeleriyle Türkiye'deki ayak izini genişletme yolunda ilerleyen pizza zinciri, bu yıl 6, 2027’nin sonuna kadar ise 159 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Türkiye pazarında şu ana kadar ortalama 130 bin TL’nin üzerinde günlük satış elde eden Dodo Pizza’nın ortalama sipariş tutarı 196 TL olurken, siparişlerin %28’i uygulama üzerinden veriliyor.

 

Vizyoner girişimci Fyodor Ovchinnikov tarafından kurulan Dodo Pizza, Türkiye pazarında büyümek için iddialı planlara sahip ve önündeki fırsatlar konusunda emin adımlarla ilerliyor. Toplam 867 milyon dolarlık geliriyle pizza sektöründe global bir oyuncu olan Dodo Pizza, kaliteye, dijital öncelikli yaklaşıma ve radikal şeffaflığa olan bağlılığıyla tanınıyor. 19 ülkede her yıl milyonlarca pizza satarak dünya çapındaki pizza severlerin favori tercihi haline gelen Dodo Pizza, üstün müşteri hizmetleri sunmayı ve güçlü toplum ilişkileri geliştirmeyi hedefliyor.

 

“İstihdam Yaratmak İçin El Birliğiyle Çalışıyoruz”

 

Şirketin Türkiye pazarına olan bağlılığı hakkında konuşan Fyodor Ovchinnikov, "Türkiye bizim için önde gelen uluaslararası pazarlardan biri ve buradaki büyüme beklentilerimiz anlamında heyecanlıyız. Misafirlerimize en iyi pizza deneyimini sunma noktasında oldukça kararlıyız. Yaptığımız işte her süreci dijitalleştirerek pizza işletmeciliğini yeniden inşa ediyoruz. Bu yaklaşımımız sipariş verme kolaylığından teslimatın izlenmesine kadar her aşamada müşterilerimize daha iyi bir hizmet sunmamıza olanak tanıyor. Ayrıca yerel toplulukları desteklemek ve istihdam yaratmak için de el birliğiyle çalışıyoruz." açıklamalarında bulundu.  

 

Pizza Sektörünün Dijital Öncelikli İlk Konsepti!

 

Kuruluşundan bu yana radikal şeffaflık ilkesini benimseyen Dodo Pizza, tüm finansal verilerini ve pizza yapım sürecini müşterilerine çevrimiçi şekilde sunuyor. Yasal izinlerin alındığı her mutfağında bir web kamerası bulunan Dodo Pizza, müşterilerine pizzanın hazırlanma sürecini web sitesinden ve mobil uygulamadan takip etme imkanı tanıyor. Türkiye pazarında hızla büyümeyi hedefleyen Dodo Pizza, teknoloji destekli hizmetiyle tüketicilere bir pizzadan fazlasını vadediyor.  

 

Yerel Tatları Deneyimleme Fırsatı Sağlıyor

 

Yerel bir işletmenin sıcaklığını küresel bir markanın hizmet standartlarıyla harmanlayan Dodo Pizza, yüksek kaliteli pizza ve kişiye özel fiyatlarla kusursuz bir sipariş deneyimi sağlıyor.   Dünya standartlarındaki ürünleriyle yerel lezzetleri uyarlama fırsatı sunan pizza zinciri, lezzetin yanı sıra unutulmaz bir müşteri deneyimi sağlamayı hedefliyor. İki farklı lezzetin birlikte sunulduğu Yarı Yarıya Pizza, sucuk, pastırma, kavurma ve simit gibi yerel lezzetler, domates sosunun dışında Türk müşteriler için yeni olan kremalı Alfredo sosu da tadına bakanları farklı lezzet yolculuğuna çıkaracak.  


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR