Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Salı 17 Ekim 2023 09:11

VOSMER 7. İZMİR KAHVE FESTİVALİ'NDE İZMİRLİLER İLE BULUŞTU

Hizmette mükemmellik anlayışıyla otomotiv sektörünün önde gelen temsilcilerinden olan Vosmer Otomotiv, yenilikçi, dinamik ve güvenilir bir marka olarak doğduğu şehre değer katmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, Vosmer, İzmir Arena'da bu yıl 7'ncisi gerçekleştirilen, Türkiye'nin en büyük ve en keyifli kahve etkinliği İzmir Kahve Festivali'nin ana sponsoru oldu.

Vosmer 7. İzmir Kahve Festivali'nde İzmirliler ile Buluştu

İzmir ve çevresindeki otomobil tutkunlarına 2009 yılından bu yana en kaliteli ve yenilikçi hizmetleri sunan Vosmer Otomotiv, sektördeki çalışmalarına devam ederken, doğduğu şehir olan İzmir’e katkı sağlamayı sürdürüyor. Bu kapsamda Vosmer Otomotiv, Türkiye'nin en büyük ve en keyifli kahve etkinliği olan ve Loc Festivals tarafından düzenlenen İzmir Kahve Festivali’nin ana sponsoru oldu. Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken kahve etkinliği olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 7’ncisi düzenlenen İzmir Kahve Festivali yaklaşık 36 bin kişinin katılımıyla İzmir Arena’da gerçekleşti. Büyük ilgi gören etkinlik kapsamında kahve dünyasının uzmanları, doktorlar, beslenme uzmanları, spor eğitmenleri ve şefler tarafından düzenlenen ücretsiz atölye çalışmaları ve söyleşilerde ziyaretçilere kahve konusunda bilgi paylaşımları yapıldı. 

Vosmer standı büyük ilgi gördü!

Vosmer Otomotiv, sadece araç satışı veya satış sonrasında değil, hayatın her alanında İzmirlilere dokunan bir şirket olarak, şehrin kültürel zenginliklerini desteklemek amacıyla festivalin en büyük destekçilerinden biri oldu. İzmir Arena’da gerçekleşen İzmir Kahve Festivali süresince Türkiye şampiyonu Barista Nisan Ağca, 3 gün boyunca festivalin ana sponsoru olan Vosmer Otomotiv’in standında İzmirli kahve severlere kahve demleme ve kahve sunumu yaptı. Festival boyunca yaklaşık 10.000 bardak kahve ikram edilen Vosmer Otomotiv standında İzmirliler’in keyifli vakit geçirmesi için hazırlanan eğlenceli oyun alanları büyük ilgi gördü. İnternet üzerinden oynanan bir diğer Vosmer Otomotiv etkinliğinde ise en yüksek puanları kazanan kahve severler Vosmer Otomotiv’den sürpriz hediyeler kazandılar. Yoğun katılımla üç gün süren etkinlikte konuşan Vosmer Otomotiv Genel Müdürü Siyon Karmona, “Otomotiv sektöründe kendini kanıtlamış bir şirket olmanın yanı sıra gerek spor gerekse kültür ve sanata olan duyarlılığımızı, şehrimizin kültürel zenginliklerini desteklemek amacıyla yapılan bu tip etkinliklere destek vererek gösteriyoruz. Bu kapsamda İzmir'in ruhunu yansıtan 7. İzmir Kahve Festivali'nin ana sponsoru olarak şehrimize katkıda bulunduğumuza inanıyoruz. Festival alanında kurduğumuz Vosmer Otomotiv standına İzmirliler’in gösterdiği ilgi bizi çok mutlu etti. Vosmer Otomotiv olarak otomobil satan bir şirket olmanın dışında doğduğumuz şehir olan İzmir’e ve topluma katkı sağlayan bir marka olmak için bu tarz etkinliklerde yer almaya ve İzmirlilerle buluşmaya devam edeceğiz” dedi.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR