Dolar $
32.58
%0.2 0.06
Euro €
35.01
%0.45 0.15
Sterlin £
40.86
%0.39 0.16
Çeyrek Altın
3972.02
%-0.34 -13.23
SON DAKİKA
Teknoloji Cumartesi 21 Ekim 2023 10:00

YENİ ULTRA KOMPAKT PANORAMİK KAMERA

Ağ video ve gözetim çözümleri alanında dünya lideri olan Axis Communications, yüksek kaliteli iç mekan gözetimi için tasarlanmış iki yeni ultra kompakt panoramik kamera geliştirdi. Bu kameralar, edge de güçlü derin öğrenme tabanlı analitik fonksiyonlarını çalıştıran, ileri teknoloji Axis ARTPEC-8 çipset üzerinde çalışmaktadır.

Yeni ultra kompakt panoramik kamera

Axis Communications, güvenlik ve iş performansını artıran yenilikçi çözümler sunarak daha akıllı ve daha güvenli bir dünya inşa etme misyonu doğrultusunda, gizli ve kolay kurulum özelliklerine sahip iki yeni panoramik kamerayı piyasaya sundu. 360° veya 180° görüntüleri saniyede 30 kare hızında sağlayan AXIS M4327-P Panoramik Kamera, 6 MP lens sunarken, AXIS M4328-P ise 12 MP lens ile donatıldı. Aynı anda dört özelleştirilebilir değiştirilmiş görüntü alanı aktarabilen yeni cihazlar, Axis Lightfinder ve Axis Forensic WDR sayesinde, zorlu aydınlatma veya neredeyse karanlık koşullarda bile gerçek renkleri ve ayrıntıları ayrıştırıyor.

 

Derin öğrenme işlem birimi (DLPU) içeren ve işleme ve depolama yetenekleri çok gelişmiş olan bu kameralar, edge üzerinden daha önce olduğundan daha fazla veri toplama ve analiz etmeyi mümkün kılıyor. Canlı veya kayıtlı videoda hızlı, kolay ve verimli bir adli arama yeteneği sağlayan meta veriler, AXIS Object Analytics sayesinde bir sahnede hareket eden nesneleri algılamak ve sınıflandırmak için gereken tüm ihtiyaçlara uyarlanabiliyor.

 

Bu ultra kompakt ve ekonomik kameralar hızlı ve kolay bir şekilde kurulabilirken, çevreyle uyum sağlamak için boyanabilen aksesuar muhafazaları içeriyor. Ayrıca, fabrika ayarı olarak sunulan dijital dönme işlevi sayesinde kameraların genel bakışının dönüşünü manuel olarak ayarlamaya gerek kalmıyor.

 

 

AXIS M4327-P ve AXIS M4328-P Panoramik Kameralarının Ana Özellikleri:

 

360° veya 180° Görüntüleme: 30 kare/saniye hızında kesintisiz 360° veya 180° panoramik görüntüleme sunarak kapsamlı bir kapsama sağlar.

 

Yüksek Çözünürlük Seçenekleri: 6 MP lensli AXIS M4327-P Panoramik Kamera veya 12 MP lensli AXIS M4328-P ile, net ve açık görüntüler elde edebilirsiniz.

 

Özelleştirilebilir Düzleştirilmiş Görünümler: Dört özelleştirilebilir düzleştirilmiş görünüm alanı aynı anda aktarabilir ve belirli ilgi alanlarını izlemede esneklik sağlanabilir.

 

Kolay Kurulum İçin Dijital Döndürme: Bu kameralar, kolay kurulum için dijital döndürme işlevi sunar, manuel ayarlara gerek kalmadan kurulum sağlanır.

 

Gelişmiş Analitik Desteği: Derin öğrenme işlem birimi (DLPU) ile donatılan bu kameralar, işleme ve depolama yeteneklerini artırılarak edge üzerinde veri toplama ve analizi etkin hale getirir. Canlı veya kayıtlı videolarda hızlı ve etkili adli arama için değerli meta verileri sunar. Özel ihtiyaçlara yönelik nesne tespiti ve sınıflandırma için AXIS Object Analytics kullanılabilir.

 

Gizli Tasarım: Bu ultra kompakt ve ekonomik kameralar gizli ve kolay kurulum sağlar. İhtiyaca bağlı aksesuar muhafazaları mevcuttur ve çevreye mükemmel uyum sağlamak için boyanabilirler.

 

Axis Communications’ın, video gözetimi, erişim kontrolü, görüntülü görüşme ve ses sistemleri alanlarında sunduğu, akıllı analitik uygulamalar ve yüksek kaliteli eğitim ile desteklediği çözümler ve ürünler, yetkili Axis distribütör kanalı aracılığıyla temin edilebiliyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR