Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Pazar 10 Aralık 2023 17:32

YENİ YIL LEZZETLERİ COSTA COFFEE'DE

Avrupa'nın en büyük kahve zinciri Costa Coffee, kahve tutkunlarını sıcak atmosferinde yeni lezzetleri ve farklı kahve çeşitleriyle buluşturmaya devam ediyor. Costa Coffee'nin kış mevsimine özel kahveleri MapleNut Latte ve MapleNut Frappe ile yiyecek menüsündeki Gingerbread Muffin, Maplenut Blondie ve Chocolate Swiss Roll günün her saati keyifli molaların eşlikçisi oluyor.

Yeni Yıl Lezzetleri Costa Coffee'de

İçinden sanat geçen ve her kahve bardağının mutluluk getirdiğine inanan Costa Coffee, yeni yıl ruhunu lezzetlerine de yansıtıyor. Menüsüne yeni tatlar ekleyen Costa Coffee, yılbaşına özel Gingerbread Muffin, Maplenut Blondie ve Chocolate Swiss Roll ile herkesi bu özel tariflerin tadını çıkarmaya davet ediyor. 

Benzersiz Bir Kahve Deneyimi

Costa Coffee’nin zengin içecek menüsünde soğuk kış günlerinde sıcak kahve keyfi yapmak isteyenler için MapleNut Latte öne çıkarken, sunumuyla da fark yaratan MapleNut Frappe soğuk kahve tercih edenlerin favorisi olmaya aday. Menüye yeni eklenen Toffee Cake Latte ve Toffee Cake Frappe ise aromasıyla keyif veren biz lezzet sunuyor.

İmza kahveleriyle farklı damak tatlarına uygun kahveler sunan Costa Coffee’de sadece Rainforest Alliance sertifikalı kahve çekirdekleri kullanılıyor. Bu özel çekirdeklerle hazırlanan Filtre Kahve, Mocha, Latte, Flat White, Corto, Cappuccino, Americano, Espresso ve Chai Tea Latte damaklarda benzersiz bir tat bırakıyor. 

Costa Coffee, Boyner Cadde, Pangaltı, Ankara Acity AVM, Beşiktaş ve Bodrum noktalarında kahve keyfini yeni yıla özel farklı tarifler ve aromalarla renklendirmek isteyenleri bekliyor.  


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR