Dolar $
32.53
%0.15 0.05
Euro €
34.88
%0.37 0.13
Sterlin £
40.89
%0.53 0.21
Çeyrek Altın
3954.8
%-0.77 -30.23
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Cumartesi 09 Aralık 2023 17:07

YENİ YILA HAZIRLIK İÇİN KONFORLU PİJAMALAR

Dünyaca ünlü İngiliz giyim markası Marks & Spencer, bu sene de Kış Ev Giyim Koleksiyonu ile tüm aile bireyleri için birbirinden şık, kaliteli ve eğlenceli seçeneklerle dolu.

Yeni Yıla Hazırlık için Konforlu Pijamalar

Marks & Spencer tüm dünyada çok sevilen ev giyim ürünlerini içeren 2023 Kış Ev Giyim Koleksiyonu ile tüm aile bireyleri için uyumlu pijama takımları sunarak, sıcaklık, beraberlik ve eğlence vadediyor. 2023 yılı sona ererken, yeni bir yılı karşılamanın heyecanını evde yaşamak isteyenler için birebir, rahat, şık, kaliteli ve eğlenceli seçenekler sunuyor. 

Marks & Spencer’ın ‘Aile Pijamaları’ Koleksiyonu’nda klasik ekose desenlerden renkli yılbaşı temalarına herkese, her zevke hitap eden tasarımlar yer alıyor. Rahatlık ve kalite ön planda tutularak tasarlanan pijama setleri, yumuşak, nefes alan kumaşlarla, evde geçirilen zamanı mükemmel kılma hedefiyle üretiliyor. 

Yetişkinler, çocuklar ve hatta evcil hayvanlar için de alternatifleri bulunan Marks & Spencer, ailelerin birbiriyle uyumlu giyisiler içerisinde, unutulmaz anılar yaşaması için eğlenceli detaylar sunuyor. 

Herkesin hayran kalacağı Spencer Bear™ ise eğlenceli ve renkli desenleriyle, yumuşak kapüşonlu battaniyeler, tulumlar ve ekstra sıcaklık vadeden seçenekleriyle bu sezon da geri dönüyor. Spencer Bear™ evde dinlenme zamanlarını rahat ve sıcacık geçirmek isteyenlerin favorisi olmaya aday.

Yeni yılı karşılarken sıcaklık, rahatlık, kalite ve neşe arayanlar, Marks & Spencer mağazalarında ve M&S Türkiye mobil uygulamasında buluşuyor!


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR