Dolar $
32.69
%0.31 0.1
Euro €
34.84
%0.09 0.03
Sterlin £
40.66
%-0.01 -0
Çeyrek Altın
4079.36
%0.3 11.89
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Perşembe 24 Aralık 2020 13:54

YENİ YILA ÖZEL TASARIMLAR

Şıklığı ve kaliteyi uygun fiyatla buluşturan D'S Damat, yeni yılda size ve sevdiklerinize benzersiz hediye seçenekleri ve sürpriz kampanyalar sunarken, yepyeni mobil uygulaması ve "Moda Cebe Sığar' mottosu ile sevdiklerinizle aranızdaki mesafeleri kısaltıyor

Yeni yıla özel tasarımlar

Üstelik yılbaşına kadar mobil uygulamayı indirdiğinizde 250 TL’lik alışverişinize anında 100 TL indirim fırsatıyla!

damat-2

En şık yılbaşı gecesi

Yeni yıla girerken abartıdan uzak fakat özenli görünmek isteyen erkeklerin tercihi D’S Damat, pantolondan gömleğe, takım elbiseden cekete, aksesuardan, trikoya sezonun en stil ve en şık seçeneklerini zengin renk yelpazesi, her bedene uygun kalıpları ve kaliteli kumaşıyla sizlere sunuyor. Yeni yıla evde girseniz bile D’S Damat ile yeni yıl gecesinde stilinizden ve şıklığınızdan ödün vermeyin.

damat-1

Yeni yıl sihrini yakalayın!

İster kendinize, isterseniz en sevdiğinize benzersiz bir hediye ile yeni yıla sihirli bir dokunuş katın. Kırışmazlık özelliği sayesinde ütü gerektirmeyen, katlanarak kendi çantasında taşınabilen, giyildiğinde çantası mendil haline gelen bir tasarım… Devrim niteliğindeki bu kumaştan büyük bir özenle tasarlanan, astarsız ve malzemesiz üretilen yeni nesil “Sihirli Ceketler” ile sevdiklerinize şıklığı hediye edin.

 damat-3



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR