Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Cuma 08 Aralık 2023 16:24

YILBAŞI KOLEKSİYONU'NA ÖZEL YILBAŞI YEMEĞİ

Maison Francis Kurkdjian, koklayanların hayal gücünü harekete geçiren ve sihirli anlar yaratan Yılbaşı Koleksiyonu'nu düzenlediği özel bir etkinlikle tanıttı.

Yılbaşı Koleksiyonu'na özel yılbaşı yemeği

Francis Kurkdjian’ın, yılbaşının heyecan verici beklentilerinden ilham alarak tasarladığı Yılbaşı Koleksiyonu için 7 Aralık Perşembe günü Glens Nişantaşı’da özel bir etkinlik düzenledi. NeoBloom kurucu ortağı Birgül Ulucan Öztürk ev sahipliğinde, Maison Francis Kurkdjian’ın kokulu mumları, vücut yağları, ve vücut bakım setinden oluşan yeni koleksiyonun etkinliğine Maison Francis Kurkdjian tutkunları ve cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı. 

Ürünlere hayat veren notaların yaratılış hikayesi ve ürünlerin koku tutkunları üzerinde bıraktığı etkilerin anlatıldığı etkinlik, dokunma, koku ve görme duyularını harekete dönüştüren büyüleyici bir hikâyeye dönüştü. Etkinlikte; Rose des neiges, Jasmin d’hiver, Mon beau Sapin ‘limited edition’ kokulu mumlar ve mumların üçlü seti, À la rose Extrait de Parfum Roll-on Precious Elixir, OUD satin mood Sparkling body oil, OUD satin mood Extrait de Parfum Roll-on Precious Elixir,  Baccarat Rouge 540 Sparkling body oil ve Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum Roll-on Precious Elixir’in yanı sıra scented hair mist, sparkling body oil ve scented body oil’den oluşan Baccarat Rouge 540 Body ritual set deneyimsel bir şekilde tanıtıldı. Yılbaşı Koleksiyonuna ek olarak markanın imza kokuları da etkinlikte yer aldı.  


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR