Dolar $
32.21
%0 0
Euro €
35
%-0.02 -0
Sterlin £
40.96
%-0 -0
Çeyrek Altın
4108.87
%0.35 14.04
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | İŞ DÜNYASI Cuma 10 Mayıs 2024 00:01

YUDUM, IBAKTECH'TE VALA VE SAVA ÜRÜNLERİ İLE YER ALDI

Yudum, Vala ve Sava markaları altındaki tüm yenilikçi ve yüksek performansa sahip pastacılık ve endüstriyel yağlarını 14. kez düzenlenen IBAKTECH-Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı'nda sektör temsilcileri ile buluşturdu.

Yudum, IBAKTECH'te Vala ve Sava ürünleri ile yer aldı

Türkiye’nin yağ uzmanı Yudum, IBAKTECH’te sektörün lideri olma ve fuar ziyaretçilerine profesyonel çözüm ortaklığı sunma iddiasını pekiştirdi. Yudum, 50 yıllık uzmanlığı ve kalitesini, HORECA, pastacılık ve endüstriyel kanallardaki müşterilerine Vala ve Sava pastacılık ve endüstriyel yağları ile sunuyor. Vala ve Sava markaları lansmanlarının yapıldığı 2018’den bu yana pazarın ihtiyaçları doğrultusunda yenilikçi ve yüksek kaliteli ürünler geliştirmek ilkesiyle hareket ediyor.

Bu yıl 24-27 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen IBAKTECH-Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı’nda gıda ve gıda üretimindeki en son teknolojik gelişmeler ile yenilikçi ürünler sergilendi. Türkiye ve Avrasya bölgesinden yaklaşık 100 bin sektör temsilcisinin ziyaret ettiği fuarda Yudum da Vala markasının yenilikçi ürünlerini tanıttı.

IBAKTECH fuarı süresince markanın profesyonel ürünlerinin çok yönlülüğü, yüksek performansı ve kalitesi, uzman şefler tarafından uygulamalı olarak sergilendi. Fırıncılık ürünlerinde mükemmel kıvam ve lezzeti yakalamak için özel olarak geliştirilen Vala ürünleri, IBAKTECH’te ziyaretçilere anlatıldı. Yudum Professional standında uzman şefler, Vala’nın yenilikçi ürünlerini kullanarak kol böreği ve boyoz başta olmak üzere ürün demo şovları yaptı. Yeni jenerasyon kekler hazırlandı ve yeni süsleme teknikleri kullanıldı.

2018 yılında endüstriyel ve pastacılık yağları alanında Türkiye’de en teknolojik, modern ve yenilikçi üretim tesisinin kurulmasını takiben alanında uzman geniş AR-GE ekibi, Yudum Professional için yenilikçi ürünler geliştirdi. Ekibin titiz çalışmalarıyla geliştirilen yenilikçi ürünler de Türkiye’nin en iyi şefleri ile buluşturuldu ve kısa zamanda şeflerin bir numaralı tercihi haline geldi.

Fuar süresinde tanıtılan ürünlerden birisi de Avrupa’da ve dünyada ilk ve tek, su içermeyen margarinin rendelenmiş formu olan Vala Bella Rende Rende idi. Vala Bella Rende Rende, tur vererek hazırlanan hamur işlerinde özellikle kuru poğaça yapımında bloklara ayırma, 12 saat bekletme ve rendeleme gibi aşamaları tamamen ortadan kaldırıyor. Ürün direkt hamur ile buluşturuluyor ve bu sayede zamandan tasarruf sağlıyor. Esnek yapısı sayesinde tur verilme işlemi sırasında hamurda homojen dağılması sayesinde maksimum çıtırlık, parlaklık ve kabarma performansı sağlayan bu özel ürün, mükemmel kıvam ve lezzeti yakalamak için profesyonel ekipler tarafından üç yıl süren AR-GE çalışmaları sonucunda geliştirildi. 

Sektörün önde gelen temsilcilerinin bir araya geldiği IBAKTECH’te, ziyaretçiler Yudum Professional standına yoğun ilgi gösterdi. Uzman Satış, Pazarlama ile Araştırma ve Geliştirme ekipleri, fuar misafirleriyle sektör ve ürünler hakkında iç görüler paylaştı. Fuar aynı zamanda gelecek dönemin trendleri ve fırsatlarını konuşmak için platform sağladı.

Fuar süresince Yudum Professional şefleri tarafından paylaşılan tariflere ve püf noktalarına @valapastacilik sosyal medya hesaplarından takip etmek mümkün.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR