Dolar $
32.42
%-0.32 -0.1
Euro €
34.96
%-0.34 -0.12
Sterlin £
40.51
%-0.75 -0.3
Çeyrek Altın
4092.28
%0.61 24.65
SON DAKİKA
Perakende Salı 24 Mayıs 2022 02:52

ALIŞVERİŞTE YÜZDE 10 CASHBACK İMKANI

Finansal servisler ile günlük hayatı kolaylaştıran hizmetleri bir arada sunan Ozan SuperApp, Türkiye'deki oyuncuların popüler markası Monster Notebook ile iş birliği gerçekleştirerek, oyun severlere yeni bir avantaj sunuyor. Monster Notebook ve çevre ekipmanı alışverişlerinde sanal veya fiziki Ozan SuperCard'ı kullanan herkes, 100 TL'ye kadar yüzde 10 cashback (para iadesi) alacak.

Alışverişte yüzde 10  cashback imkanı

Oyuncuların favori SuperApp’i olma hedefiyle yola çıkan Ozan SuperApp, Monster Notebook iş birliği ile oyunculara sağladığı avantajlara bir yenisini daha ekledi.  Türkiye’den doğan ve Türkiyeli oyuncuların popüler markası olan Monster Notebook iş birliği ile hayata geçirilen kampanya çerçevesinde, Ozan SuperApp kullanıcıları, sanal veya fiziki Ozan SuperCard’larını kullanarak yaptıkları Monster Notebook ve çevre ekipmanı alışverişlerinde 100 TL’ye kadar yüzde 10 cashback (para iadesi) alma ayrıcalığına sahip olacak.

Ozan SuperApp’in içinde, oyuncuların hayatlarını kolaylaştıracak ve gerçekten kullanacakları servisleri bir arada sunmayı hedeflediklerinin altını çizen Ozan SuperApp CEO’su Ömer Suner, “Ozan SuperApp’in oyuncu hedef kitlesi ile buluşma isteğinin bir parçası olarak, onlara dijital oyun dünyasına yönelik sağladığımız avantajların yanı sıra fiziksel oyun dünyasına yönelik de ayrıcalıklar sunmayı önemsiyoruz. Monster Notebook gibi prestijli ve globale açılan bir marka ile bir araya gelerek güzel bir başlangıç yaptık. Ozan SuperApp kullanıcıları, sanal veya fiziki Ozan SuperCard’larını kullanarak yaptıkları Monster Notebook ve çevre ekipmanı alışverişlerinde 100 TL’ye kadar yüzde 10 cashback kazanabilecekler.  Bu sayede, oyunculara hem finansal fayda sağladığımız hem de sevdikleri markalarla onları buluşturan bir köprü görevi gördüğümüz için mutluyuz. Yakın gelecekte oyun ekosistemindeki aktörlerle benzer projeleri hayata geçireceğiz.” dedi.


ABONE OL