Dolar $
32.56
%0.02 0
Euro €
34.93
%0.17 0.06
Sterlin £
40.64
%0.09 0.03
Çeyrek Altın
3977.38
%0.08 3.18
SON DAKİKA
Sigorta Cuma 01 Nisan 2022 11:08

ANADOLU SİGORTA'DA ÜST DÜZEY ATAMALAR

Anadolu Sigorta, üç yeni koordinatör ataması gerçekleştirdi. Anadolu Sigorta'nın stratejik hedeflerine sağlam adımlarla ulaşabilmesi için çıktıları birbirinin bütünleyicisi olan müdürlüklerin koordinasyonunu sağlamak amacıyla oluşturulan pozisyonlara, Zeynep İdil Pamir Bölgeler Koordinatörü, Sinem Gürün Hasar Koordinatörü, Berna Semiz Ergüntan İletişim Koordinatörü olarak atandı. Böylece şirket genelinde daha önce iki olan koordinatörlük sayısı da beşe yükseltilmiş oldu.

Anadolu Sigorta'da üst düzey atamalar

Anadolu Sigorta, operasyonlarında bazı yönetimsel değişikliklere imza attı. Üst düzey üç ayrı atamanın gerçekleştirildiği Anadolu Sigorta’da; Zeynep İdil Pamir, Kadıköy Bölge Müdürlüğü görevinden Bölgeler Koordinatörlüğü’ne, Banka Sigortacılığı Müdürlüğü görevini yürüten Sinem Gürün ise Hasar Koordinatörlüğü’ne atandı. Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini yürüten Berna Semiz Ergüntan, İletişim Koordinatörlüğü görevine getirildi.

 

Anadolu Sigorta’da mevcutta bulunan; Bölgeler Koordinatörlüğü, Kurumsal Satış ve Teknik Koordinatörlüğü ile Bilgi ve İletişim Teknolojileri Koordinatörlüğü’ne ek olarak; Hasar Koordinatörlüğü ve İletişim Koordinatörlüğü departmanlarının kurulmasıyla, daha önce 3 olan koordinatörlük sayısı toplam 5’e yükseltilmiş oldu.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR