Dolar $
32.36
%-0.36 -0.11
Euro €
34.72
%-0.31 -0.1
Sterlin £
40.5
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3899.2
%-0.84 -32.72
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | GÜNCEL Cuma 19 Nisan 2024 14:01

BAŞKAN ÖZER: ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZDİR

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında hazırlanan gösteride Esenyurt'un bütün mahallelerinde kreş açacağının müjdesini verdi.

Başkan Özer: Çocuklar bizim geleceğimizdir

Esenyurt Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi.

Belediye bünyesindeki kreşlerde eğitim gören çocukların birbirinden renkli gösteriler hazırladığı programa Başkan Özer’in yanı sıra CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Annelerin mutlu, çocukların eğitimli olması gerekir”

Sahnede yaptığı konuşmada Esenyurt’un 43 mahallesinde kreş açacağını söyleyen Başkan Özer, “23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın önce çocuklarımıza, sonra gençlerimize, sonra da tüm ulusumuza hayırlı, uğurlu olmasını ve güzel bir geleceğe vesile olmasını diliyorum. Esenyurt'un iyi olabilmesi için de 43 tane mahallesinin iyi olması gerekir. O mahallelerin iyi olabilmesi için orada annelerin mutlu, çocukların eğitimli olması gerekir. Çocukların böyle olabilmesi için her mahallede bir kreşin olması gerekir. Bugüne kadar Esenyurt'ta sadece 10 tane kreş açılmış. Allah'ın izniyle, bizim de olanaklarımız çerçevesinde bütün mahallelerimize kreş yapmak hedeflerimiz arasında. Çünkü çocuklar bizim geleceğimizdir. Onlara sahip çıkmamız lazım” ifadelerini kullandı.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR