Dolar $
32.53
%0.15 0.04
Euro €
34.86
%0.3 0.1
Sterlin £
40.74
%0.21 0.08
Çeyrek Altın
3961.43
%-0.6 -23.69
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Pazar 24 Aralık 2023 16:23

BESTYLE, KATY PERRY COLLECTİON'IN TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ OLDU

Türkiye ayakkabı sektörünün genç ve yenilikçi temsilcisi Bestyle, geçtiğimiz günlerde imzaladığı anlaşma ile Amerika Birleşik Devletleri'nin ardından Kanada ve Avrupa kıtasında 20 ülkede ayakkabı tutkunlarının tercihi Katy Perry Collection'ı, önceki gün perakende ve moda sektöründen temsilcilerin katıldığı bir lansman ile ayakkabı tutkunlarının beğenisine sundu.

Bestyle, Katy Perry Collection'ın Türkiye Distribütörü Oldu

Bestyle, dünyaca ünlü süperstar Katy Perry’nin yaratıcısı olduğu Katy Perry Collection’ın marka distribütörlüğünü üstlenerek hem kendileri hem de Türk ayakkabı sektörü adına önemli bir iş birliğine imza attı.

2015 yılında, ayakkabı tutkunlarına, modanın ve rahatlığın bir arada mümkün olduğunu göstermek amacıyla yola çıkan Bestyle, trendleri yansıtan koleksiyonları, üretim kalitesi ve dış pazarlara taşıdığı iş birlikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

SIRADA BAŞKA MARKA İŞ BİRLİKLERİ VAR

Sektörde 2000 yılından bu yana üretim, ithalat ve ihracat alanında, bilinen birçok yerli ve yabancı markaya üretim yapan Bestyle, yılların getirdiği uluslararası markalar ile çalışma deneyiminden hareketle yeni dönemde de farklı marka anlaşmaları ile trend tutkunlarını ve moda sektörünü şaşırtmaya devam edecek.

“Türkiye’yi çok seviyorum”

Dünya turnesi hazırlıkları devam ettiği için açılışa katılamayan Katy Perry, Türkiye’deki hayranları ve sevenlerine mesaj gönderdi. Ünlü yıldız mesajında, “güzel Türkiye’nin güzel kadınlarına (insanlarına) sevgilerimi iletiyorum. Türkiye, çok özel ve güzel bir ülke. Türk ayakkabı sektörünün yenilikçi ve güçlü oyuncusu Bestyle aracılığı ile koleksiyonumun, Türk kadınıyla buluşacak olması beni çok heyecanlandırıyor. Güzel ülkenizin, zarif kadınlarıyla çok şık ve eğlenceli bir serüven yaşayacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Kalbim sizinle” dedi.

BİR SONRAKİ HEDEF PERAKENDE KANALLARI

Lansman etkinliğinde konuşan Bestyle Yönetici Ortağı Onur Şen, Bestyle’ın 2024 yılında satış kanallarını genişleterek daha hızlı büyüme stratejisi izleyeceğini belirtti.

Şu anda web ve sosyal medya üzerinden ilerleyen satış operasyonuna çok yakında perakende kanallarının da ekleneceğini ifade eden Şen, “Böylece daha farklı kanallar üzerinden fazla müşteriye ulaşma fırsatı elde edeceğiz” dedi.

Şen, dış pazarlardaki büyüme hedeflerine dair ise “2024 yılı ilk çeyrekte BeStyle markası olarak ABD pazarında web üzerinden, Avrupa pazarında ise mağazalaşarak daha da büyüme hedefimiz var” dedi.

TÜRKİYE’DEN 70 ÜLKEYE İHRACAT YAPILIYOR

Onur Şen, uzun vadeli hedeflerine ilişkin ise şunları söyledi: “Bestyle olarak, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan yönetim yaklaşımımızla hem kendi markamız ile dünyaca tercih edilen bir firma olma yolunda hem de dünya çapında ünlü ayakkabı markaları ile iş birliği anlaşmalarını çoğaltarak büyümek istiyoruz.”

Türkiye’nin dünya ayakkabı sektöründe önemli bir konumda olduğuna da dikkat çeken Şen, “Ülkemiz coğrafi konumu, kaliteli üretimi ve hızlı teslimat özelliği ile dünya ayakkabı pazarında önemli bir konuma sahip. 2023 yılında 70 ülkeye ihracat gerçekleştirerek yaklaşık 2 milyar dolarlık bir ciro hacmine ulaştı. Bu rakamlar sektörün hacmini ortaya koyuyor” diye konuştu.

HER ZEVKE UYGUN AYAKKABI MODASI

18-60 yaş arası gruba hitap eden ve topuklu ayakkabı çeşitleri, sneaker, loafer, casual bot ve çizmeler ile sandalet ve terlikten oluşan Bestyle ürünleri hakkında bilgi veren Bestyle Marka Yöneticisi Zizi Hollo da halihazırda kurum web sitesi bestyle.com.tr aracılığı hizmet verdiklerini belirtti.

Moda severlerin, Bestyle ürünlerine de Katy Perry Collection’ın eşsiz modellerine de yine Bestyle kurumsal web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden erişebileceklerini söyleyen Hollo, web üzerindeki satış kanalına yakın zamanda tamamlanacak anlaşmalar ile diğer satış kanallarının da ekleneceğini aktardı.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR