Dolar $
32.37
%-0.09 -0.03
Euro €
34.7
%-0 -0
Sterlin £
40.51
%-0.01 -0
Çeyrek Altın
3886.32
%0.25 9.58
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Cumartesi 09 Eylül 2023 15:43

CHİPPİN LC, WAİKİKİ İLE İŞBİRLİĞİ YAPTI

Türkiye'nin ilk mobil ödeme teknolojili sadakat programı olan Chippin, 2023 yılında yenilenerek, çok daha hızlı ve kullanıcı dostu bir platform haline geldi. 20 binden fazla noktada kullanılabilen Chippin, sadakat kartlarını, farklı ödeme yöntemlerini ve kampanya çeşitliliğini tek bir uygulamada bir araya getirerek tüketicilere bir "kısa yol" sunuyor. Chippin 'sadakat program birleştiricisi' olarak kullanıcılarına tek bir uygulama üzerinden kolay ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçlıyor. Marketten, elektroniğe pek çok markayı bünyesinde bulunduran Chippin, son olarak Türkiye'nin lider moda perakende markası olan LC Waikiki'yi bünyesine dahil ederek büyüme yolcuğunda emin adımlarla ilerliyor.

Chippin LC, Waikiki ile işbirliği yaptı

Akıllı alışverişin önem kazandığı bir dönemde, kullanıcılarının hayatını kolaylaştırarak avantajlı teklifler sunan Chippin, yenilikçi vizyonuyla mobil dünyada büyümesini sürdürüyor. Chippin, markaların sadakat kartlarını, farklı ödeme yöntemlerini ve kampanya çeşitliliğini tek bir uygulamada toplayarak kullanıcılarına sürekli kazanmaları için çözüm sunuyor.

 

Chippin kullanıcıları, tek bir uygulama üzerinden tüm alışveriş hareketlerini takip ederek; puan, indirim, taksit seçeneklerinden faydalanabiliyor; farklı bir uygulama indirmeye gerek kalmadan marka puanlarını harcayabiliyor.

 

Sadakat uygulamalarını birleştiren Chippin, yeni markalarla büyüme yolcuğunu sürdürüyor. Chippin  bu kapsamda; Türkiye’nin  lider moda perakende markası olan LC Waikiki ile iş birliği yaparak kullanıcılarına yeni bir alan açıyor. Chippin kullanıcıları, 550’den fazla mağaza sayısı ile Türkiye’nin 81 ilinde yer alan LC Waikiki’de mobil ödeme yapabilecek, genel ve kişiye özel kampanyalardan yararlanarak ChipPuan kazanabilecekler.

 

Sabri İnci: “Düzenli kullanımda tüketicilere 13.ay maaşını kazandıracak yeni bir dünya sunuyoruz”

Tanı Genel Müdürü Sabri İnci,  “Türkiye kampanya ve ödeme alternatifleri ile dünyanın pek çok ülkesinden çok daha ileride, ancak görüyoruz ki bu durum tüketicide kafa karışıklığına da sebep olabiliyor. Nerede, ne kadar puanı biriktiğini takip edemeyen tüketicilerin kafa karışıklığını gidermek için tasarladığımız Chippin’de ayrıca avantajlı bir kampanya dünyası var. Düzenli kullanımda tüketicilere 13.ay maaşını kazandıracak yeni bir dünya sunuyoruz. 

 

Chippin’de marketten, akaryakıta, beyaz eşyadan ev ihtiyaçlarına Türkiye’nin en büyük perakendecileriyle başladığımız yolculuğumuza LC Waikiki’yi de dahil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. LC Waikiki ile uzun soluklu olacak işbirliğimize de kullanıcıların rağbet edeceğini düşündüğümüz bir ‘Okula Dönüş’ kampanyası ile başladık. 200TL puan faydası verdiğimiz kampanyamızla tüketicilere ‘Alışverişinizi Chippin’le yapın, her zaman kazanın’ diyoruz.Bir Koç Topluluğu şirketi olarak tüketicilerimizin güven algısını kaybetmeden hayatlarını kolaylaştırmak için her geçen gün kendimizi yeniliyor ve dijital dünyada yerimizi sağlamlaştırıyoruz” dedi. 

 

Murat Höke: “Bundan böyle LC Waikiki müşterileri, yenilikçi yaklaşımı ve güçlü teknolojik altyapısı ile Chippin’in sağladığı mobil ödeme kolaylığı ve birikim, farklı kampanya, indirim olanaklarından faydalanabilecek”

LC Waikiki Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Murat Höke ise iş birliğini şu sözlerle değerlendirdi: "Türkiye'nin lider moda perakende markası olarak müşteri deneyimini her zaman en üst seviyede tutma hedefiyle ilerliyoruz. Teknolojinin bu deneyime sağladığı katkının bilincindeyiz ve mağaza içinde kendi altyapımızla sunduğumuz Hızlı Kasa, Mobil Asistan, Self Servis, Bi Tık'la Kabinde gibi hizmetlerimizle moda perakendeciliği teknolojisinde sektörün öncüsüyüz.  Müşterilerimizin alışveriş deneyimini daha akıcı, kişiselleştirilmiş ve sorunsuz hale getirmek amacıyla geliştirdiğimiz bu çözümlere Chippin iş birliğiyle bir yenisini daha eklemekten memnuniyet duyuyoruz. Bundan böyle LC Waikiki müşterileri, yenilikçi yaklaşımı ve güçlü teknolojik altyapısı ile Chippin’in sağladığı mobil ödeme kolaylığı ve birikim, farklı kampanya, indirim olanaklarından faydalanabilecek.”

ABONE OL