Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Teknoloji Çarşamba 10 Nisan 2024 07:00

CLOUDFEST 2024'TE YAPAY ZEKâ ÇÖZÜMLERİ SAĞLAYICISI OLARAK GÜCÜNÜ SERGİLEYECEK

CloudFest 2024'e katılacak TD SYNNEX'in Küresel Bilgi İşlem Bileşenleri ve Gelişmiş Çözümler birimi uzmanları, ekosistem ortaklarının devrim niteliğindeki yapay zekâ (AI) çağına hız vermelerine yardımcı olmayı amaçlayan şirketin, katma değerli hizmetleri hakkında bilgiler verecek.

CloudFest 2024'te yapay zekâ çözümleri sağlayıcısı olarak gücünü sergileyecek

TD SYNNEX, Almanya'nın Rust bölgesinde gerçekleşen küresel bulut endüstrisinin önde gelen ticari etkinliği CloudFest 2024'e katıldı. Küresel Bilgi İşlem Bileşenleri ve Gelişmiş Çözümler biriminin uzmanları etkinlikte TD SYNNEX'i temsil edilecek ve ekosistem ortaklarının devrim niteliğindeki yapay zekâ (AI) çağına hız vermelerine yardımcı olmayı amaçlayan şirketin katma değerli hizmetleri hakkında bilgiler paylaşacak.

 
TD SYNNEX Küresel Bilgi İşlem Bileşenleri DACH Bölgesi (Almanya, Avusturya ve İsviçre) Direktörü Julia Mitterdorfer şunları söyledi: “CloudFest'e ilk kez kendi standımızla katılmaktan heyecan duyuyoruz. Standımız, yapay zekânın etkisi ve kendi uzmanlık bilgimiz, araçlarımız ve programlarımızla tamamlanan lider teknoloji çözümlerinin cazip bir karışımı aracılığıyla ortaklarımızın bu fırsata erişmesini ve mükemmelleşmesini nasıl sağlayabileceğimiz hakkında bir iletişim alanı olacak. CloudFest'teki misafirlerimizle yapay zekâyı teknikten duygusala kadar tüm boyutlarıyla keşfetmeyi ve bilişim bileşenlerinin geleceğini şekillendirmede oynayacağı önemli role dikkat çekmeyi dört gözle bekliyoruz.” dedi.
 
TD SYNNEX, CloudFest'teki standında Micron, AMD, Broadcom, DataCore, IBM, Intel, Red Hat, Scality, Veeam ve Veritas gibi önde gelen tedarikçi markaların temsilcileriyle bir araya gelerek katılımcılara özel teknoloji çözümlerinin yetenekleri hakkında bilgiler verecek. Stant ayrıca katılımcılara, ziyaretçilerin gerçek zamanlı portrelerini oluşturacak yapay zekâ destekli benzersiz bir robotla etkileşim kurma fırsatı da sunacak.
 
20'ncisi bu yıl düzenlenen CloudFest, 80'den fazla ülkeden 8 binden fazla kişiyi bir araya getirerek küresel bulut bilişim sektörünü birbirine bağlayan lider bir forum olarak biliniyor. Bu yılki etkinlik "Bulut Uluslarını Birleştirmek" teması altında, hızlı değişim dönemindeki zorlukları ve fırsatları ele almak için bulut uzmanlarından oluşan bir topluluk oluşturmaya odaklanacak. Katılımcılar TD SYNNEX standını fuar alanındaki Barista Cafe'nin hemen yanındaki H21 numaralı stantta bulabilirler.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR