Dolar $
32.42
%-0.32 -0.1
Euro €
34.96
%-0.34 -0.12
Sterlin £
40.51
%-0.75 -0.3
Çeyrek Altın
4092.28
%0.61 24.65
SON DAKİKA
Sigorta Cumartesi 06 Ağustos 2022 02:56

ÇOCUKLARIN GELECEĞİ GÜVENCE ALTINDA

Yenilikçi ürünleriyle hayatın her alanına dokunan Katılım Emeklilik, çocukların geleceğini korumanın en önemli adresi oluyor. Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, "Erken BES ile bebeklikten gençliğe kadar olan dönemde tasarruf yapmak daha da kolaylaştı. Eğitimde de sunduğumuz Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası ile anne ve babaların, çocuklarının geleceğiyle ilgili içlerini rahatlatıyoruz" dedi.

Çocukların geleceği güvence altında

Gelecek güvencesinin çok yönlü olduğunu ancak başta gelen, en kritik ve önemli konulardan birinin çocukların eğitimi olduğunu belirten Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Eğitim Güvencesi Hayat Sigortamız ile aileler kendi başlarına gelebilecek zor durumlara karşı çocuğunun okul hayatına kesintisiz bir şekilde devam etmesini sağlıyor. Güvenli bir geleceğin kapıları bu sayede çocuklar için hep açık kalıyor ve en önemlisi aileler bunun iç rahatlığını yaşıyor” şeklinde konuştu. Eğitim Sigortası ile ilgili bilgi veren Ayhan Sincek bu ürünün önemini anlattı: “Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası ile yaşam kaybı ya da maluliyet durumlarında çocuklarınızın eğitim masraflarını güvenceye alırsınız. Bu ürünümüzden ebeveyn olan 18-65 yaş arası herkes yararlanabilir. Albaraka Türk, Kuveyt Türk şubeleri veya Katılım Emeklilik acenteleri ile tüm online platformlarımızdan ve çağrı merkezimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Esnek seçenekler

Eğitim Güvencesi Hayat sigortası ürünümüzün güvence sunduğu teminat tutarı, sigorta başlangıç tarihinde yıllık eğitim masraflarına, beklentinize ve sigorta süresine göre sizler yani katılımcılar tarafından belirlenir. Her yıl kalan sigorta süresi ile doğru orantılı olarak bu teminat azalır. Çocuğunuzun eğitim süresine bağlı olarak sigorta poliçesinin süresini, 2 yıl ila 20 yıl arasında belirleyebilirsiniz. Prim tutarı da yaşa, teminat tutarına ve sigorta süresine bağlı olarak değişkenlik gösterir. Primler, peşin veya sigorta süresine eşit dağılacak şekilde banka hesabı ve kredi kartıyla ödenebilir, bu sayede esnek ödeme imkânınız olur. Sigorta sahibinin, 18 yaş altı çocukları için ödediği primlerin tamamında belli oranlarda bu miktarları vergiden düşmesi mümkündür. Ücretli çalışansanız, aylık brüt ücretin yüzde 15'ini ve yıllık brüt asgari ücretin toplam tutarını; serbest meslek sahibiyseniz, yıllık beyan edilen gelirin yüzde 15'ini ve yıllık brüt asgari ücretin toplam tutarını aşmamak kaydıyla vergi indirim avantajından da yararlanabilirsiniz.

“Yeter ki çocuğum okusun” diyenlere fırsat

Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası ile ebeveynlerin kendi başlarına gelebilecek zor durumlara karşı çocuklarının eğitimi ne olacak diye endişe etmeleri gereği kalmıyor. Katılım sigortacılığı prensipleri ile sunduğumuz Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası ürünümüzü gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz. Zor zamanları, hayat yolunda iken konuşmak ve karşılaşabileceğimiz risklere karşı önlemleri erkenden almak gerektiğine inanıyorum. Ebeveynler için en değerli varlıkları olan çocukları için bu gibi ürünlerin eşsiz bir fırsat, her ne olursa olsun eğitimlerini sürdürebilmelerini sağlamak için önemli bir koruma kalkanı olduğunu düşünüyorum. Umuyorum ki çocuklarımız güvenli, sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşarlar ve bizler aileleri olarak onların mezuniyetlerine ve nice başarılarına şahit oluruz. Yeni nesillerimiz için iyiliği gönülden temenni ederken hayatın karşımıza ne çıkaracağını bilmediğimiz için şimdiden elimizden gelen tüm önlemleri almamız gerektiğinin de altını çizmek isterim.”


ABONE OL