Dolar $
32.4
%-0.01 -0
Euro €
34.59
%-0.08 -0.03
Sterlin £
40.49
%-0.13 -0.05
Çeyrek Altın
3872.45
%-0.11 -4.12
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Cuma 08 Eylül 2023 15:49

DOĞANIN VE SANATIN KUCAKLAYAN ŞEFKATİ

Kişisel yolculuğumuzun güçlü kahramanları olarak kendimizi dönüşüme ve yenilenmeye açık tutarken pek çok farklı kaynaktan beslenerek ilham alırız. En başta da doğadan ve sanattan… Doğa, bize dinginlik ve şifa sunarken, sanat kendimizi ifade etme ve yeniden keşfetme aracı olarak hizmet eder. Knitss'in Sonbahar-Kış '23/24 yeni koleksiyonu "Healer, Love of Life" kendini şifalandıran; eskiyle yeniyi bir arada yaşatan, baktığı her yerde güzellikleri görebilen tüm kadınlara hitap ediyor.

Doğanın ve sanatın kucaklayan şefkati

Çağdaş triko markası Knitss, Sonbahar/Kış ’23-24 Koleksiyonu'nda geleneksel ve modern unsurları bir araya getiriyor. Geleneksel desenlerin ve dokuların modern renk paleti ve tasarımlarla birleştiği koleksiyon; geçmiş ile bugün arasında köprü kuruyor. Koleksiyon çekimlerinin İshak Paşa Sarayı ve Ağrı Coğrafyası'nda gerçekleştirilmiş olması koleksiyonun temel felsefesini ve tasarım yaklaşımını mükemmel bir şekilde yansıtıyor.

 

Koleksiyonda yer alan tasarımlar; doğadan ve sanattan esinlenen desenlerden, özenle işlenmiş dokulardan oluşuyor. Hırkalar, geniş kombin seçeneği sunan farklı kesimlerde pantolonlar, triko ceketler ve triko üstlerle birleşiyor. Doğa ve sanatın anıları canlandıran gücü, koleksiyonun temel taşlarından biri olarak öne çıkıyor. Özenle işlenmiş dokular ve özel renk paletleri, koleksiyonun her bir parçasında içsel dönüşümün sembollerini taşıyor. Renklerin ve desenlerin uyumu, doğanın ritmiyle iç içe geçerek kendimizi bulma ve geliştirme deneyimini yansıtıyor. Uyumlu yeşiller, yaşamın yeniden canlanmasını hatırlatırken, huzurun mavisi ruhlara dokunuyor. Ten rengi bej, geçmişin izlerini taşırken geleceğe açılan kapının anahtarı oluyor. Sıcak turuncu ve güneş sarısı ise içimizdeki coşkuyu dans ettiriyor.

 

Koleksiyonun; Shifting Geos, Precious Heritage, Twilight Garden olmak üzere üç farklı temasında birbirinden güzel kombin şansları özgür ve özgün Knitss kadınlarıyla buluşuyor. 

ABONE OL