Dolar $
32.17
%0 0
Euro €
35.03
%0.08 0.02
Sterlin £
41.13
%0.15 0.06
Çeyrek Altın
4055.61
%0.33 13.26
SON DAKİKA
Paraf üstü web
Halkbank mobil
Kobi Salı 06 Haziran 2023 02:02

DÖNÜŞEN KOBİ PROGRAMI  EĞİTİMİ BAŞLIYOR

Standard Chartered Foundation tarafından finanse edilen, Youth Business International ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen Dönüşen KOBİ Programı,  Covid-19 sebebiyle zorluk yaşayan KOBİ ve genç girişimcilerin teknoloji ve finans alanında dayanıklılıklarını artırmak amacıyla ücretsiz eğitimler, atölyeler ve podcast yayınları gerçekleştiriliyor.

Dönüşen KOBİ Programı  eğitimi başlıyor

Eğitimlere katılan KOBİ ve genç girişimciler yılın son çeyreğinde düzenlenecek olan Ideathon, Girişimcilik Kampı ve Hızlandırıcı etkinliklerine dahil olacak, hibe desteği kazanma şansı elde edecek.  

Program kapsamında düzenlenen Finansal Dönüşüm Eğitimi 23 Haziran 2023 Cuma günü, saat 14:00’da gerçekleştirilecek.  

Finansal becerilerini artırarak dönüşen KOBİ’ler ve genç girişimciler arasında yerini almak isteyen firmaların Finansal Dönüşüm başvurmaları istendi.

Eğitim, finansal dayanıklılığını artırmak isteyen KOBİ, girişimci ve girişimci adaylarının katılımına açık.    

Finansal Dönüşüm Eğitim İçeriği 

KOBİ’ler İçin Finansal Okuryazarlık, İşletme Bütçe Yönetimi ve Riskleri, Finansal Tablolara İlişkin Analizler, İşletmelerde Finansal Kaynak Yönetimi, KOBİ’ler İçin Kriz Yönetimi.

Eğitimin detayları

Eğitim çevrim içi gerçekleştirilecek. Eğitime katılım ücretsiz. Başvuruları olumlu sonuçlananlara geri dönüş yapılacak olup eğitim linki katılımcıların başvurularını yapmış oldukları e-mail adreslerine gönderilecek. Son başvuru tarihi ise 22 Haziran.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR