Dolar $
32.22
%-0.09 -0.03
Euro €
34.7
%-0.52 -0.18
Sterlin £
40.33
%-0.45 -0.18
Çeyrek Altın
3997.98
%1.06 41.36
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | GÜNCEL Cumartesi 27 Nisan 2024 18:46

ERETEAM İLE BULUT VERİ ÇÖZÜMLERİNDE ÖNCÜ ADIMLAR

25 Nisan tarihinde Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul'da gerçekleştirilen Snowflake - Data For Breakfeast etkinliği büyük ilgi gördü. Ereteam'in Blue Square sponsor olarak katılım sağladığı etkinlik, Bulut Platformlarda yapay zeka inovasyonunun kapılarını araladı.

ERETEAM İLE BULUT VERİ ÇÖZÜMLERİNDE ÖNCÜ ADIMLAR

Hızlı gelişmekte olan Bulut Veri ve yapay zekâ alanında önemli bir etkinlik olan Snowflake- Data For Breakfeast, iş dünyasının ve sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Mandarin Oriental Bosphours İstanbul’da 25 Nisan’da gerçekleşen etkinlik, bulut veri kapsamındaki stratejileri, bulut veri yönetimi ve bulut platformlarda yapay zekâ çözümleri konularında katılımcılara çok değerli bilgi ve öneriler sundu. Snowflake platformunun bulut teknolojisi sayesinde kullanıcılarına sunduğu katma değerli çözümler ile birlikte en son yenilikler ve başarı öyküleri paylaşıldı.

 Veri Odaklı Başarıya Giden Yol, 

Açılış konuşmasını Snowflake META Bölge Müdürü Mohamed Zouari yaptı. Devamında Snowflake Kıdemli Satış Müdürü Mustafa Aydoğdu katılımcılarla Snowflake’in en son yeniliklerini ve özelliklerini paylaştı. Etkinlik, Borusan Kurumsal Çözümler Lideri Kemal Kaplan’ın Borusan’ın başarı öyküsü üzerine yaptığı sunum ile sona erdi.

Etkinlikte, verinin var oluşu ile birlikte iş birimleri arası bütünleşme, veri güvenliğinin sağlanması, bulut mimaride ideal yaklaşımlar, bulut ortamda iş yüklerinin doğru yönetilmesi, kullandığın kadar öde & fiyat optimizasyonu çalışmaları, gerçek zamanlı veri erişimi ve yapay zeka/makine öğrenimi gibi konular ele alındı. Katılımcılara iş dünyasında veri odaklı başarının önemi vurgulanarak veri yönetimi ve analitiği alanında güncel gelişmeleri takip etme ve işletmelerini geleceğe hazırlama fırsatı sunuldu. 

Ereteam (https://www.ereteam.com/) 22 yılı aşkın tecrübesini Bulut Veri alanındaki yatırımlarıyla birleştirerek katma değerli çözümler sağlamaya devam ediyor.  

Şirketlerin ve/veya işletmelerin verinin tipi veya ölçeği fark etmeksizin birçok iş yükünü esnek,  ideal bir biçimde birbirine bağlamalarına ve kesintisiz veri sağlamaya yardımcı oluyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR