Dolar $
32.5
%-0.12 -0.04
Euro €
35.06
%0.5 0.17
Sterlin £
40.88
%0.38 0.15
Çeyrek Altın
3990.99
%0.84 32.71
SON DAKİKA
KİTAPLAR ARASINDA Cumartesi 26 Mart 2022 02:06

HAYAT OYUNU

Yazar: Aslıhan Yıldırım Mo Na

Hayat Oyunu

Aslıhan Yıldırım’ın çarpıcı bir dürüstlükle anlattığı, hüzünlü ama eğlenceli romanı Hayat Oyunu’nun ikinci baskısı raflarda yerini aldı.

Hayatı her cephede savaşarak yaşayan Aslıhan Yıldırım, şansıyla kıskanılan kadınlardandı. Kafasına koyduğu her şeyi şaşırtıcı bir kararlılık ve çabuklukla başarıyor, yaşamını âdeta elinde sihirli bir değnek varmışçasına ustalıkla yönetiyordu. Bunu nasıl yapacağını gençlik yıllarından itibaren keşfetmişti. Nasıl mı? Hayal ederek! Aklına koyduğu her şeyi başaran bu genç kadın aslında sezgilerine güveniyor, küçüklüğünden beri gördüğü rüyaları ona rehberlik ediyordu.

Onu benzersiz bir kendini keşif sürecine sürükleyen olaylar zinciri harekete geçtiğinde ve hayatı iskambil kağıtlarından bir kule gibi darmadağın olduğunda durum tam olarak buydu. Şimdi Aslıhan’ın kendini toplaması, o yıkılmış kuleyi yeni baştan inşa etmesi gerekiyordu. 

Hayat Oyunu soluk soluğa okuyacağınız müthiş bir roman. Mona Kitap etiketiyle çıkan romanın yarı otobiyografik olması onu ayrıca ilgi çekici kılıyor. Okurlar, İstanbul’dan İspanya’ya ve Amazonlara uzanan geniş bir coğrafyada yol alan ve fırtınalı aşklarını şaşırtıcı bir dürüstlükle paylaşan kahramanı çok sevecek.



ABONE OL