Dolar $
32.53
%0.39 0.12
Euro €
34.75
%0.5 0.17
Sterlin £
40.67
%0.43 0.17
Çeyrek Altın
3894.79
%0.47 17.95
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Cumartesi 02 Eylül 2023 15:11

HEMİNGTON İLE OKULA ŞIK BİR DÖNÜŞ BAŞLIYOR

Yeni eğitim ve öğretim yılı yaklaşırken çocukların okula dönüş hazırlıkları başladı. Hemington koleksiyonları; kalitesi ve doğallığı ile en sevdiklerinizin okul heyecanını ve stilini keyifli kılıyor.

Hemington ile okula şık bir dönüş başlıyor

Yeni eğitim ve öğretim yılı, yeni renklerin ve stillerin zamanı. Hemington tarafından erkek çocukları için hazırlanan Boyswear Koleksiyonu, okula şık bir dönüş yapılmasını sağlıyor. Zamansız renk ve modellerden oluşan, birinci sınıf saf kalite kumaşlarla üretilen bu koleksiyon, çocukların stilini öne çıkarırken onlara heyecan ve neşe dolu dünyalarında eşlik ediyor. 

 

BABALARINDAN İLHAM ALAN ÇOCUKLAR İÇİN

 

Okula dönüş dönemi hem anne babalar hem de çocuklar için yılın en heyecanlı dönemlerinden biri. Özenle alınan okul araç gereçleri, yeni kıyafetler çocukları ve aileleri başarılı bir yıla hazır kılıyor. 

Hemington, okula dönüş dönemini hem şık hem keyifli hale getiriyor. Koleksiyonda yer alan tasarımlar saf pamuklu gömlekler, chino pantolonlar, polo yaka t-shirtler, triko çocuk ceket modelleri oğlunuz için kaliteli ve şık seçenekler sunuyor. 

 

Koleksiyonda kullanılan yüksek kaliteli materyaller, uzun ömürlü ve dayanıklı giyim parçaları sunuyor. Çocuğunuzun yeni okul dönemine eşlik edecek kaliteyi garanti ediyor. En değer verdikleriniz için özenle tasarlanan koleksiyon hassas ciltleri de gözetiyor. Saf pamuklu kumaşlar, cilde dostça bir dokunuş sağlarken, rahatlık ve konforun da anahtarı oluyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR