Dolar $
32.41
%0 0
Euro €
34.65
%0.05 0.01
Sterlin £
40.58
%0.06 0.02
Çeyrek Altın
3884.72
%0.21 8
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Cumartesi 02 Eylül 2023 15:33

IN STREET'TEN YENİ OKULA DÖNÜŞ KOLEKSİYONU

Okula dönüş yolunda, rahatlık ve stil arayışında olanlar için en doğru adres IN STREET! Dünyaca ünlü markaların yer aldığı IN STREET Okula Dönüş Koleksiyonu, her yaştan öğrenci için birbirinden rahat ve trend model alternatifleri sunuyor.

IN STREET'ten Yeni Okula Dönüş Koleksiyonu

IN STREET ile okula dönüş başlıyor. Okulların açılmasıyla birlikte popüler markaların en sevilen sneaker, çanta ve tekstil modelleri IN STREET koleksiyonunda sizleri bekliyor. 

 

Casual modellerden sportif modellere kadar, okulun yoğun temposuna ayak uyduracak ayakkabılarla rahat adımlar sunan IN STREET; beyaz tabanlı ayakkabılar, renkli şerit ve bağcık detaylı modeller ile her yaştan öğrencinin kombinine rahatlıkla eşlik ediyor. 

 

Siyah rengin hakimiyetinde çok bölmeli ve kullanışlı okul çantalarına tüm okul eşyalarınızı rahatlıkla sığdırabilirken, konforlu ve havalı bir okul sezonu geçirebilirsiniz. 

 

Tekstil koleksiyonunda yer alan tişört ve sweat modelleri ise rahat ve kullanışlı tasarımlarıyla sportif tarzın tamamlayıcısı oluyor. Yumuşacık ve terletmeyen yapılarıyla dikkat çeken modeller rahat bir okul sezonu geçirmenizi sağlıyor. 

 

Her yaşa ve her tarza hitap eden birçok model ve fiyat seçeneğindeki ayakkabı, tekstil ve çantaları bir arada bulabileceğiniz IN STREET mağazalarında; Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Reebok, Mavi ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri de sizleri bekliyor. 

ABONE OL