Dolar $
32.41
%0.02 0
Euro €
34.55
%-0.07 -0.02
Sterlin £
40.45
%-0.1 -0.04
Çeyrek Altın
3878.94
%0.06 2.29
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Cuma 08 Eylül 2023 15:17

MARKS & SPENCER'DA HERKES İÇİN DENİM

Marks & Spencer'ın sonbahar Denim Koleksiyonu "Herkes için Denim" mottosuyla her tarza, her beden tipine uygun birbirinden cazip denim modelleri sunuyor. %100 sürdürülebilir kaynaklardan üretilen denim giyim ürünleriyle herkes mükemmel bir stile kavuşuyor!

Marks & Spencer'da herkes için denim

Marks & Spencer’ın sonbahar Denim Koleksiyonu’nda herkesin kendini iyi hissedeceği, seçkin tasarımlara sahip ve tüm beden tiplerine uygun modeller keşfedilmeyi bekliyor!

 

%100 sürdürülebilir kaynaklardan üretilen pamuk dokulu Denim Koleksiyonu, “Better Cotton Initiative” Sertifikasıyla (BCI) sürdürülebilir modaya katkı sağlıyor.

Ivy, Lily ve Sienna modelleri konforu üst düzeyde sağlarken, esnek yapılı kumaş teknolojisiyle en favori stilleri sunuyor. Boyfriend, Ballon ve Mom jean’ler gibi trend alternatifler de hem klasik görünümle hem de hafta sonu şıklığını oluşturacak şekilde kombine edilebiliyor. Bu özel koleksiyon, güçlü bir şıklık sunarak fark yaratıyor.

“Sürdürülebilir Moda” ilkesini tasarımlarının merkezine koyan Marks & Spencer; Denim Koleksiyonu’nda da fonksiyonel özellikleri ile öne çıkıyor. StayNEW™ teknolojisi, denim pantolonlardaki tüylenmeyi ve renk kaybını önleyerek, daha uzun süre yeni ve canlı görünmesini sağlıyor. 360 Flex özelliği ise yenilikçi streç kumaşları yumuşak dokularla birleştirerek gün boyu benzersiz bir konfor sunuyor.

Kadın, erkek, çocuk; kısacası ailenin her üyesi için uygun beden ve kalıptaki denim modelleri, kaliteli kumaş uygulamaları ve benzersiz konfor deneyimiyle günlük stili kolaylaştırıp fit bir görünüm sağlıyor, herkesin vazgeçilmesi haline geliyor.

Her beden tipine uygun, son trendleri yansıtan ve üst düzey konfor sunan Marks & Spencer Denim Koleksiyonu’nu keşfetmek isteyenler Marks & Spencer Türkiye Mobil Uygulaması’nda ve M&S mağazalarında buluşuyor!

ABONE OL