Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cumartesi 03 Haziran 2023 07:57

NEXT LEVEL PROJELERİNDE ÖN SATIŞ BAŞLADI

Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level projelerinde ön satışların başladığını duyurdu. Next Level İstanbul'da metrekare satış fiyatları 100 bin liradan başlıyor.

Next Level projelerinde ön satış başladı

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul'daki üç Next Level projesinde satışlara başladı. Şirketin yeni projelerine ilişkin bilgilendirme toplantısı Levent'te hayata geçecek Next Level İstanbul projesinin satış ofisinde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, şehri değiştiren, hayatı farklılaştıran ve şehircilik kavramına yeni açılar katan bir anlayışla proje ürettiklerini belirterek, insanın kendini ifade etme yöntemlerinden biri olan tasarımın, Pasifik için vazgeçilmez bir unsur olduğunu söyledi.

3 YILDA TESLİM EDİLECEK

Tasarımı sadece kağıt üzerindeki çizimler olarak görmediklerini, tasarımın hayatın her alanına yansıyan bir üretim biçimi ve bir yaşam estetiği olduğunu kaydeden Erdoğan, “Projelerimizi 3 yılda teslim etmeyi planlıyoruz" diye konuştu. Erdoğan, metrekare satış fiyatlarının Next Level İstanbul'da 200 bin liradan, Next Level Country'de 150 bin liradan, Next Level Kemer'de ise 100 bin liradan başladığını belirterek, üç projenin bugünkü güncel değerinin 20 milyar liranın üzerinde olduğunu söyledi.

Projelerin lansmanlarını sonbaharda yapacaklarını kaydeden Erdoğan, ön satışta alıcılara çeşitli avantajlar sunduklarının altını çizdi. Next Level İstanbul'un en üst katlarda dahi villa hissi verdiğini dile getiren Erdoğan, geniş teras, balkon ya da bahçe alternatiflerinin bulunduğu 161 konut ve 44 ofisten oluştuğunu söyledi. 

BAŞROLDE DOĞA VAR

Erdoğan, 80 metrekare ile 336 metrekare arasında değişen 274 konuttan oluşan Next Level Kemer'in bahçeli, teraslı, balkonlu az katlı bloklar olarak tasarlandığını belirtti. Erdoğan, Next Level Country'nin doğanın başrolde olduğu bir yaşam tarzı sunduğunu kaydetti. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR