Dolar $
32.54
%0.08 0.02
Euro €
35
%-0.1 -0.03
Sterlin £
40.83
%-0.11 -0.04
Çeyrek Altın
3991.88
%-0.01 -0.33
SON DAKİKA
Teknoloji Çarşamba 20 Nisan 2022 07:21

TCL, YENİ ÜRÜN EKOSİSTEMİNİ TANITTI

Tablet, akıllı telefon, televizyon, modem, kulaklık ve akıllı saat pazarında iddialı bir marka özelliğine sahip olmaya başlayan TCL, konumunu daha da güçlendirecek yeni cihazlarını türk kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor

TCL, yeni ürün ekosistemini tanıttı

Tablet, akıllı telefon, televizyon, modem, kulaklık ve akıllı saat gibi farklı teknoloji gruplarından ürünler ile teknoloji kullanımını demokratikleştiren TCL, yeni ürünlerini Türkiye'de mayıs ayından itibaren satışa sunacak. TCL'in piyasaya süreceği ürünler içerisinde kâğıt kalitesinde ekran deneyimi sunan TCL NXTPAPER 10s'in yanı sıra beğenilen özellikleri büyük ekrana getiren TCL TAB 10, TCL TAB 10L tabletler, kullanıcılara benzersiz tarzlarını sergileme özgürlüğü veren TCL 30+ ve TCL 30 akıllı telefonlar ile üretimi Türkiye'de yapılan ve birçok özelliği uygun fiyatıyla kullanıcılara sunan TCL 30 SE akıllı telefon bulunuyor.

 

Kâğıt kalitesinde ekran deneyimi 

TCL'in Türkiye’de satışa sunacağı TCL NXTPAPER 10s özellikle göz korumasına odaklanılarak tasarlandı. Kâğıt kalitesinde okuma deneyimi sunan ekran tasarımı, doğal renkleri korumak için 10 kat koruma kullanarak bir endüstri standardı oluşturuyor ve TÜV sertifikalı ekranı mavi ışığı %50'nin üzerinde azaltması ile dikkat çekiyor. Bu yenilik, ekranlara bakmayı çok daha kolay ve güvenli hale getirerek kullanıcı deneyimini üst seviyelere çıkartıyor ve kullanıcıların herhangi bir rahatsızlık hissetmemesini sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar parlama önleyici özel ekran formu sayesinde ekranı her açıdan net görebilmenin de keyfini çıkarabiliyor. TCL NXTPAPER 10s, şirketin kendi üretimi olan T-Pen kalemi aracılığıyla baskıyı algılayan hassas ekran üzerinde ders çalışmak ve not almak için ideal bir cihaz oluyor.

8.000mAh bataryası da tabletin eğitimde, eğlenirken ve yaratıcılık gerektiren işlerde tüm gün kullanılmasını sağlıyor. Tablet sekiz çekirdekli işlemcisi ile öne çıkıyor. 

 

Büyük ekran avantajı

Kullanıcıların beğenisine sunulacak yeni tablet ailesi içerisinde TCL TAB 10, TCL TAB 10L ürünleri de yer alıyor. 

Akıllı telefonlar

Ekran teknolojisinde ve uygun fiyatlı üst seviye akıllı deneyimlerde öncü olan TCL'in ülkemizde satışa sunacağı TCL 30 Serisi içerisindeki yeni üyeleri TCL 30+ ve TCL 30 akıllı telefonlar, şirketin erişilebilir fiyat politikasındaki mükemmel performansını ve yeniliklerini güçlendiriyor. 128 GB depolama alanına sahip TCL 30 + ve 64 GB depolama alanına sahip TCL 30 akıllı telefonları herkesin benzersiz tarzını ve yaratıcı yeteneğini sergilemesini sağlayacak ürün yelpazesinde yenilikçi kamera özellikleri içeriyor. 

TCL 30+ ve TCL 30'daki 6,7 inç FHD+ AMOLED ekranlar sayesinde ayrıntılar net bir şekilde vurgulanıyor ve renkler güçlendiriliyor. 

Yerli üretim TCL 30 SE 

TCL'in uygun fiyatla birçok özelliği sunan ve ülkemizde üretimi yapılan yeni akıllı telefonu TCL 30 SE de tüketicilerle buluşacak bir diğer ürün. 6,52 inç ekran, MediaTek işlemci ve 5.000 mAh pil ile gelen bu cihazın ön tarafında 8 MP çözünürlük sunan bir selfie kamerası da bulunuyor. 

TCL Türkiye Ülke Müdürü Serhan Tunca, “TCL olarak, ülkemizdeki yatırımlarımızı her geçen gün artırıyoruz. Türkiye tablet ve akıllı telefon pazarı açısından bizim için heyecan verici bir pazar konumunda. Türkiye'de akıllı telefonlarımız, tabletlerimiz, kulaklıklarımız, akıllı saatlerimiz ve modemlerimizle oluşturduğumuz geniş ekosistemimizle birlikte çok iddialı bir markayız. Satışa sunduğumuz yeni ürün portföyümüzle bu iddiamızı daha da artıracağız” dedi. 

Yenilikçi strateji

TCL Türkiye Pazarlama Müdürü Arzu Topuz ise “TCL olarak yaptığımız yatırımlarla kısa sürede kullanıcılarımızın beğenisini kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kullanıcılarımızın ürünlerimize gösterdiği bu ilgi TCL'in ürün ekosistemini ülkemizde de sunma istediğimizi daha da arttırıyor. Bugün duyurduğumuz tabletler ve akıllı telefonlarımız ile kullanıcılarımızın gerek profesyonel hayatta gerekse eğitimdeki farklı ihtiyaçlarını yeni ürün ekosistemimizle karşılamayı hedefliyoruz. TCL olarak farklı ürün gruplarındaki yatırımlarımız ve yenilikçi stratejimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek.” dedi.

 

Fiyat ve erişebilirlik

Mayıs ayı içerisinde Türkiye pazarına sürülecek ürünler ve tavsiye edilen satış fiyatları ise şu şekilde:

TCL TAB 10: 3.299 ₺

TCL TAB 10L: 2.599 ₺

TCL NXTPAPER 10s: 4.299 ₺

TCL 30+ 128 GB: 6.999 TL ₺

TCL 30 64 GB: 6.499 ₺

TCL 30 SE: 4.999 ₺

ABONE OL