Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Cumartesi 06 Ocak 2024 13:49

TEKSTİLDE İNOVATİF TÜRK ÜRÜNLERİ HEIMTEXTIL FRANKFURT 2024'TE SERGİLENECEK

Berteks Tekstil, ilham veren tekstil çözümleri ile Heimtextil Frankfurt'ta yerini almaya hazırlanıyor. İnovatif ürünleriyle hem teknik tekstil de hem de ev tekstilinde estetik ve fonksiyonel ürünler sunan Berteks Tekstil, 9-12 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenecek uluslararası ev tekstil fuarı Heimtextil Frankfurt'ta inovatif ve sürdürülebilir tekstil uygulamaları ile yer alacak.

TEKSTİLDE İNOVATİF TÜRK ÜRÜNLERİ HEIMTEXTIL FRANKFURT 2024'TE SERGİLENECEK

Ar-Ge Merkezi’nde geleceğin kumaşlarını tasarlamak üzere çalışmalarını sürdüren Berteks Tekstil,  9-12 Ocak 2024 tarihleri arasında Frankfurt’ta düzenlenecek Heimtextil fuarında inovatif tekstil uygulamaları ile yer alacak. Berteks, akustik kumaşlardan antibakteriyel kumaşlara, iç mekanlarda enerji maliyetlerini düşüren termotex kumaşlardan tekstil tabanlı duvar kağıtlarına kadar inovatif ve yenilikçi ev tekstili ürünlerini katılımcılarla buluşturacak.

“Heimtextil, iç mekan tekstilleri endüstrinin en önemli küresel etkinliği” 

Berteks Yönetim Kurulu Başkanı Berk Noyan, Frankfurt’ta düzenlenecek fuara ilişkin şunları kaydetti: “Heimtextil, iç mekan tekstilleri, iç tasarım ve iç mekan trendleri için endüstrinin en önemli küresel etkinliklerinden. Dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel ziyaretçileri buluşturması ve önemli iş platformları sunması açısından çok önemli bir etkinlik. Yenilik ve değişimi iş süreçlerine daima entegre eden bir marka olarak biz de uzun yıllardır bu önemli buluşmada yerimizi alıyoruz. Bugün 5 kıtada 55’i aşkın ülkede Berteks kumaşları ve ürünleri kullanılıyor. Berteks markasıyla geliştirdiğimiz çevre dostu ürünlerimizle pazardaki payımızı her geçen gün arttırıyor ve sürdürülebilir bir gelecek için çaba harcamaya devam ediyoruz.”

İnovatif ve Sürdürülebilir Ürünler Öne Çıkıyor

Berk Noyan fuarda yer alacak ürünlerle ilgili şunları söyledi:

“Üretim süreçlerimizdeki su, enerji tasarruflarımızla, çevreci hammadde kullanımımızla, atık yönetimimizle çevre dostu, sürdürülebilir ürünler sunuyoruz. Fuarda sergileyeceğimiz ses yutma ve ses yalıtım özelliklerine aynı anda sahip teknik tekstil kumaşlarımız da aynı şekilde geri dönüştürülmüş polyester ipliklerle üretildi. Bu kumaş, perdelerde kullanıldığı gibi akustik düzen ve ses yalıtımı sağlamayı amaçlanan tüm tasarımlarda uzun ömürlü bir yardımcı malzeme olarak kullanılabilir. Ve en iddialı olduğumuz konulardan biri de kumaşlarımızda teknik özellikleri estetik ve kalite ile buluşturmamız.”

Sürdürülebilirliğin günümüzün en önemli konularından biri olduğuna vurgu yapan Noyan, “Günümüz dünyasında doğa ve ev arasındaki bağ giderek önem kazanıyor. Fuarda sergileyeceğimiz ürünlerle sürdürülebilir tekstilde doğallık ve geri dönüşümün önemine dikkat çekmek istiyoruz” dedi.

 


ABONE OL