Dolar $
32.29
%-0 -0
Euro €
35.01
%0.14 0.04
Sterlin £
40.67
%-0.08 -0.03
Çeyrek Altın
3981.76
%-0.04 -1.74
SON DAKİKA
Paraf üstü web
Halkbank mobil
Kobi Salı 09 Mayıs 2023 10:09

TİCARETİN YÜZDE 98'I KOBİ'LERDE

Tüm dünyada ticaretin yüzde 98'ini KOBİ'ler oluşturuyor. Finansal takip eksikliği ve doğru nakit yönetimi yapamayan KOBİ'ler ise kuruluşundan sonraki 5 yıl içinde ekonomik anlamda başarısızlığa uğruyor.

Ticaretin yüzde 98'I KOBİ'lerde

Bu noktada dijitalleşmenin önem kazandığı KOBİ dünyası, zaman ve maliyeti yönetmenin teknolojik yollarını arıyor. Benzer şekilde Start Up’ların yenilikçi doğası da finansal verileri teknoloji tabanlı yönetmesini zorunlu kılıyor. Bulut tabanlı yeni nesil ön muhasebe ve finans platformu KolayBi’, finans ve ön muhasebe süreçleri için sunduğu çözümler ile KOBİ ve Start Up’ların ticari işlerini kolaylaştırırken aynı zamanda da zaman ve kaynak tasarrufu sağlıyor.

Ön muhasebe programı olmanın yanı sıra işletmelerin ofis işlerini optimize ederek verimlilik ve sürdürülebilirliklerini artırma yolunda ürün geliştirdiklerini ifade eden KolayBi’ CEO’su Gökhan Boyana, “E-ticaretten e-dönüşüme kadar onlarca üçüncü taraf uygulaması, 25’e yakın banka ve diğer finansal bağlantılardan oluşan güçlü bir ekosisteme sahibiz. Ayrıca akaryakıttan sigortaya birçok sektörden farklı iş birlikleri ile KOBİ’ler için avantajlı teklifler hazırlıyoruz. KolayBi’ olarak yakın zaman önce kullanıcılarımızla mobil uygulamamızı buluşturduk. Muhasebe işlemlerini istenen yer ve zamanda yapma imkanı sunan mobil uygulamamız sayesinde tüm e-fatura, alış-satış faturası işlemleri, cari işlemler, banka hesaplarını takip etme, proje oluşturma, ürün yönetimi gibi birçok ön muhasebe işlemi gerçekleştirilebiliyor” dedi.

KolayBi’nin KOBİ ve Start Up’lar için yenilikçi çözümler ürettiğinden bahseden Boyana, sunulan avantajlara dair şunları söyledi: “Software as a service (SaaS) olarak nitelendirilen iş modelimiz sayesinde hiç muhasebe bilmeyen bir işletme sahibi bile arayüzümüzü kolaylıkla kullanabiliyor. Şu an için KOBİ’ler bizden aldıkları hizmet sayesinde muhasebe verilerini tek bir platformdan takip edebilme imkanına da sahip oluyor. İşletmeler gelirlerini, giderlerini ve masraflarını sisteme doğru şekilde girdiklerinde, anlık nakit akışlarıyla birlikte kar ve zararlarını da takip etme olanağı buluyor. Bunun yanı sıra 25 banka ile olan entegrasyonumuz sayesinde tüm banka hesaplarını anlık kontrol etme imkanını veriyoruz. İlerleyen süreçte de kolay arayüzü ile Servis Bankacılığı sistemi üzerinden temel bankacılık fonksiyonlarını KOBİ’lerin hizmetine sunacağız. Soft POS ve Cüzdan servislerimizi ise bu yıl içinde tamamlayacağız.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR