Dolar $
32.17
%0.01 0
Euro €
35.18
%0.26 0.09
Sterlin £
40.99
%0.04 0.01
Çeyrek Altın
4045.9
%0.09 3.67
SON DAKİKA
Paraf üstü web
Halkbank mobil
Kobi Salı 06 Haziran 2023 02:04

YAPI KREDİ'DEN ESNAF KREDİSİ

Yapı Kredi, esnafa Nakit Destek Kredisi'ne devam ediyor. Yapı Kredi'den yapılan açıklamada, "Esnaf ve KOBİ müşterilerimizin işletme sermayesinden makine yatırımına, ofis ekipmanından fuar ve sergi faaliyetlerine kadar tüm finansman ihtiyaçlarını karşılamak üzere yararlanabilecekleri kredi türüdür" açıklaması yapıldı.

Yapı Kredi'den esnaf kredisi

Açıklamada, “Bankamız kredi uygulamalarında geçerli teminatlar kapsamında, 36 aya varan vadelerle ve eşit taksitler halinde; ayda bir, 3 ayda bir, 6 ayda bir ve 6 aya varan ödemesiz dönem seçenekleriyle nakit destek kredisinden faydalanabilirsiniz. Nakit destek kredisinde üst limit bulunmamaktadır” ifadelerine yer verildi. KOBİ’ler nakit destek kredisine Web’den başvuru yapılabiliyor. Yapı Kredi müşterisi olanlar, kurumsal web sitesi üzerinden hemen başvuru yaparak şubeden ve kurumsal internet şubeden kredi kullanılabiliyor.

SMS ile başvuru yapmak da mümkün. 

Kurumsal internet şubesinden başvuru yapmak isteyenler, krediyi şubeye gitmeden, hafta sonu dahil her gün anında kullanabiliyor. 

Yapı Kredi müşterileri, taksitli ticari kredisi için mevcut kredi limiti dahilinde Yapı Kredi Mobil’den başvuru yapabiliyor. Ayrıca Müşteri İletişim Merkezi'nden başvuru imkanı da bulunuyor. 

Kredi Başvurusu için gerekli belgeler ise şöyle: Vergi levhası, Esnaf Odası/Ticaret odası kaydı, imza sirküleri, resmi kimlik belgesi, son 3 yılın (varsa) finansal tabloları, grup firması varsa finansal tabloları.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR