Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Umut Çelik | GÜNCEL Çarşamba 27 Mart 2024 13:21

COMMUNİCATİON PARTNER, DOĞTAŞ VE LOVA YATAK'IN İLETİŞİM AJANSI OLDU

Yaşam alanlarını özenle güzelleştiren, geniş ürün seçenekleri, şık tasarımları ve kalitesi ile fark yaratan Türkiye'nin öncü mobilya markalarından Doğtaş ve uyku markası Lova Yatak stratejik iletişim çalışmalarını Communication Partner ile yürütecek.

Communication Partner, Doğtaş ve Lova Yatak'ın İletişim Ajansı Oldu

Doğanlar Mobilya Grubu’nun sektöründe öncü markası Doğtaş ve uyku markası Lova Yatak, stratejik iletişim süreçlerinin yönetimi için Communication Partner ile anlaştı. Ajans, yeni dönemde Doğtaş ve Lova Yatak markalarına medya iletişimi, etkinlik, itibar ve proje yönetimi konularında hizmet verecek.

 

Red Bull, Netflix, Barilla, Novo Nordisk, Haribo, KoçSistem, BİM, Kia, Sabancı Vakfı, Otokar, Hayat Holding, DeFacto gibi birçok ulusal ve uluslararası markanın iletişim ajansı olan Communication Partner, danışmanlık ve uygulama hizmetlerini ‘kurumsal iletişim’, ‘pazarlama ve marka iletişimi’, ‘iç iletişim ve değişim yönetimi’ ve ‘dijital iletişim’ başlıkları altında topluyor. 

 

Dünyanın en büyük network’lerinden biri olan PROI’ın Türkiye’deki temsilcisi Communication Partner; Holmes Report tarafından belirlenen listede Türkiye’den, Ortadoğu’nun en başarılı beş ajansı sıralamasına giren tek ajans olma özelliğine sahip.

 

ABONE OL