Dolar $
32.5
%0.28 0.09
Euro €
34.73
%0.4 0.14
Sterlin £
40.61
%0.26 0.1
Çeyrek Altın
3899.8
%0.6 22.9
SON DAKİKA
Musa ALİOĞLU | Teknoloji Cumartesi 09 Mart 2024 07:00

D-SMART MART AYI İÇERİKLERİYLE GÖZ DOLDURUYOR

D-Smart, ödüllü film ve dizileri, belgeselleri, çizgi filmleri ile Mart ayı boyunca abonelerine sevdikleriyle keyifli zaman geçirecekleri dopdolu bir Mart ayı sunuyor.

D-SMART MART AYI İÇERİKLERİYLE GÖZ DOLDURUYOR

D-Smart’ın film kanallarında Mart ayı boyunca 1360 farklı film yayınlanacak.

Sinema TV kanalında Mart ayında; başrollerini Oscarlı usta aktör Morgan Freeman ve Oscar adayı güzel yıldız Florence Pugh’un paylaştıkları A Good Person filmi TV’de ilk kez ekrana gelecek. Sherlock Holmes ve Doctor Strange karakterleriyle gönüllerde taht kuran Benedict Cumberbatch’ın başrolünde yer aldığı aksiyon filmi The Courier, Dünya genelinde 400 Milyon doları aşkın gişe hasılatı elde eden, popüler video oyunu uyarlaması Sonic the Hedgehog 2 ve son yılların en beğenilen gerilim filmleri arasında gösterilen Haunt gibi birbirinden özel filmler izleyiciyle buluşacak.

 

Sinema Aksiyon kanalında Mart ayında; Martin Scorsese’nin yapımcıları arasında yer aldığı, bir kumarbaza dönüşen eski bir askerin gerilim ve aksiyon dolu hikâyesini anlatan The Card Counter, TV’de ilk kez ekrana gelecek olan; Londra’yı terör saldırısından kurtarmak için İngiliz Gizli Servisi tarafından görevlendirilen Teksaslı bir korucuyu konu alan One Ranger ve Adrien Brody’nin başrolünde yer aldığı; ıssız bir yerde bir araba kazasından sağ kurtulan bir adamın hayatta kalma mücadelesi olan Wrecked filmleri ekrana gelecek.  

 

Sinema Komedi kanalında ise; TV’de ilk kez III. Richard’ın 500 yıllık izini süren amatör bir tarihçiyi konu alan The Lost King, Jean Reno’nun başrolünde yer aldığı The Chef, yine TV’de ilk kez The Artist filmiyle Oscar kazanan Jean Dujardin’in başrolü üstlendiği OSS 117: From Africa With Love ve bir komedi fenomeni olan The Mask gibi eğlenceli filmler ekrana gelecek.

 

Sinema Aile kanalında; hepsi TV’de ilk kez yayınlanacak olan Santaman, Moonrise, The Swan Princess: A FairyTale is Born, Finnick ve Bonnie Bears: Back to Earth filmleri ailece izlenebilecek yapımlar olarak öne çıkıyor. 

 

Sinema 1001 kanalında özel bir Oscar seçkisi ekranlarda olacak. 10 Mart gecesi dağıtılacak olan Oscar ödüllerine ithafen her akşam 22:00’de bir Oscar filmi ekrana gelecek. Pazartesi günleri En İyi Kadın Oyuncu filmleri, Salı günleri En İyi Erkek Oyuncu, Çarşamba En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Perşembe En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Cuma En İyi Yönetmen, Cumartesi En İyi Film ve Pazar günleri En İyi Yabancı Film Oscar filmleri sinemaseverlerle buluşacak. Bu kapsamda yayınlanacak bazı filmler ise şöyle; The Shawshank Redemption, Everything Everywhere All at Once, The Piano, Amelie, The Godfather, La La Land, The Unforgiven ve Once Upon a Time… in Hollywood. 

 

MovieSmart Türk kanalında ise başta Gupse Özay ve Zeynep Dizdar’ın başrollerde yer aldıkları komedi filmi Eltilerin Savaşı başta olmak üzere, Nejat İşler, Erkan Can, Erkan Kolçak Köstendil ve Rıza Kocaoğlu gibi isimleri buluşturan Tamirhane, Gelin Halayı, O Kuş Buraya Gelecek ve Baba Yadigarı gibi Türk sinemasının beğenilen filmleri izleyiciyle buluşacak.

 

EFSANE DİZİLERİN YENİ SEZONLARI SADECE D-SMART’TA

 

 

DiziSmart Premium kanalında devam eden mevcut sezonları sadece D-Smart’ta olan Outlander, The Blacklist, S.W.A.T ve The Good Doctor dizileri yayınlanmaya devam edecek.

FX kanalında ise fenomen diziler Lost, Bones ve The Walking Dead geçmiş sezonlarıyla ekrana gelmeye devam edecek. 

D-Smart çocuklar için de onlarca farklı içerik sunuyor. ÇocukSmart’ta; Karayel Çiftliği ve Sally Bollywood, Moonbug’da Cocomelon ve Little Angel, Cartoon Network’te Patron Bebek: Yine İş Başında ve Teen Titans Go!, Cartoonito kanalında Masha ve Koca Ayı ve Paw Patrol, Disney Jr. ekranlarında ise Pijamaskeliler ve Mickey'nin Kulüp Evi gibi çok sevilen çizgi içerikler ise çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak.

D-Smart’ta Mart ayı boyunca belgesel tutkunları için de çok özel içerikler yer alıyor. National Geographic kanalında Araba S.O.S. ve Ahmak Bilimi, National Geographic WILD ekranlarında Kovboy Günlükleri ve İnanılmaz Hayvan Yolculukları, BBC Earth’te Kutuplar Atlası 2 ve Ölümcül Yırtıcılar, Discovery kanalında Altın Peşinde ve Hurda Avcıları, Tarih TV ekranlarında ise Yüzyılın Komploları ve Ay İçin Savaş gibi keyifle izlenecek belgesel ve programlar yayınlanacak.

ABONE OL