Dolar $
32.79
%0.03 0.01
Euro €
35.06
%-0.16 -0.05
Sterlin £
41.56
%-0.15 -0.06
Çeyrek Altın
3930.2
%-0.68 -26.46
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Teknoloji Cuma 24 Mayıs 2024 19:39

DEATHWİNG, 20 MAYIS'TA AZEROTH'A DÖNÜYOR

Deathwing'in havalanmasının ardından Azeroth, toprakları boyunca gerçekleşen dramatik değişikliklerin altında sarsılıyor. Cataclysm Classic şimdi çıktı ve geliştirilmiş seviye atlama deneyimi, yeni yarışlar, görevler ve daha fazlasıyla yeni bir WoW Classic çağı getiriyor!

Deathwing, 20 Mayıs'ta Azeroth'a Dönüyor

Cataclysm Classic'te oyuncuların keyif alabileceği bazı şeyler: 

  • Dünyada Yeni Değişiklikler
    1. Deathwing'in Deepholm'dan yıkıcı kaçışının ardından Azeroth'un ortamında kalıcı değişiklikler.
    2. Yeni seviye sınırı olan 85'e doğru uzanan bir maceraya atılmış olan oyuncuları, altı yeni bölge bekliyor. 
  • Yeni Irklar: Worgenlar ve Goblinler
    1. Alliance'ta müttefik ararken vahşi içgüdülerinin üstesinden gelmiş, lanetli Gilneas sakinleri olan esrarengiz ve hiddetli Worgenlar olarak oyna.
    2. Ada ülkeleri, Deathwing tarafından yok edildikten sonra Horde'da kendilerine yeni bir yuva arayan, gemileri batmış Bilgewater Karteli Goblinlerine yardım et.
  • Yeni Meslek: Arkeoloji
    1. Arkeoloji, oyunculara Azeroth'taki kazı alanlarını keşfederek dünyanın tarihsel önem taşıyan ırklarının geçmişine dair daha fazlasını öğrenip bir yandan da ödüller kazanma olanağı sunar.
  • #bazıdeğişiklikler: 
    1. Genişleme paketinin 2010 yılındaki ilk çıkışında bulunmayan ve Cataclysim Classic'e özgü olacak birkaç özellik de olacak: 
      • Artırılmış ve düzene konmuş seviye atlama: İçerik güncellemelerindeki yüksek tempoyla oyuncuların yeni genişleme paketine daha hızlı geçebilmeleri için seviye atlama hızları düzenlenecek.
      • Genişletilmiş koleksiyon arayüzü: İlk kez Wrath Classic ile tanıtılan bu özellik, yeni transmog sisteminin hesap çapında yönetimine olanak sunacak. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR