Dolar $
32.27
%-0.01 -0
Euro €
35.09
%-0.2 -0.07
Sterlin £
40.87
%-0.32 -0.13
Çeyrek Altın
4026.88
%0.07 2.83
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cumartesi 13 Mayıs 2023 10:14

EMLAKJET EMLAK OFİSLERİNİN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRIYOR

Emlakjet, geliştirdiği Portföy Paylaşımı uygulaması ile gayrimenkul piyasasında portföyünü çeşitlendirmek isteyen emlak ofislerinin kolayca portföy bulabilmelerine imkan sağlıyor.

Emlakjet emlak ofislerinin işlerini kolaylaştırıyor

Emlakjet'ten yapılan açıklamaya göre, Portföy Paylaşımı ile emlak ofisleri, halihazırda portföy aramak ya da paylaşmak için kullandıkları sınırlı ağ ve yöntemlere göre çok daha geniş bir ağa sahip ve çok daha hızlı ulaşabilecekleri bir uygulamaya kavuşuyor. 

Emlakjet, uygulamayla emlak ofislerinin kendilerine ait yayında olan ilanlarını diğer emlak ofisleri ile paylaşıp, gelecek teklifleri görerek değerlendirebilecekleri bir yapı oluşturuldu.

Bu yapı sayesinde, bir emlak ofisi ilanını paylaşıma açacak ve başka bir emlak ofisi ilan havuzundan açılan ilanı görünce, bu gayrimenkule uygun müşterisi için ilanı paylaşan emlak ofisine teklifte bulunabilecek. İlan sahibi olan emlak ofisi teklifi uygun görürse, talebi kabul edip telefon numarasını teklif gönderen emlak ofisiyle paylaşabilecek. 

Emlakjet'in Portföy Paylaşımı Paneli'nde emlak ofisleri ilanlarını paylaşıma açıp kapatabiliyor. Emlak ofisleri tarafından paylaşıma açılan ilanların toplandığı sayfa olan "İlan Havuzu"nu takip eden, portföyü genişletmek isteyen emlak ofisleri ise ilgilendiği ilanın üzerinde yer alan "İletişime Geç" butonuna tıklayarak ilanı paylaşan kullanıcıya talebini yazabiliyor ve "Talep Gönder" butonu aracılığıyla talebini iletebiliyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR