Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNCEL Çarşamba 27 Mart 2024 17:00

ESKİŞEHİR'DE AMATÖR SPOR CAMİASI İFTAR DAVETİNDE BULUŞTU

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel iftar davetlerinde amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri, antrenörler ve sporcular bir araya geldiler.

Eskişehir'de amatör spor camiası iftar davetinde buluştu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin her ramazan ayında düzenlediği geleneksel iftar davetleri sürüyor. Bu kapsamda büyükşehir belediyesi yemekhanesinde amatör spor camiasını bir araya getiren iki ayrı davet düzenlendi.

Buluşmaların ilkine Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) Başkanı Sadri Atam ve yönetim kurulu üyeleri, amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile duayenler bir araya geldi.

Davetler kapsamında düzenlenen ikinci buluşmaya ise Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet İlker, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy, amatör spor kulüplerinin idarecileri, antrenörler ve sporcular katıldılar. Başkan Vekili Ahmet İlker, burada davetlilere teşekkür ederek yaklaşan Ramazan bayramlarını tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Yemek daveti karşılıklı sohbetler eşliğinde tamamlandı.

ABONE OL