Dolar $
32.34
%-0.08 -0.02
Euro €
34.93
%0.57 0.19
Sterlin £
40.73
%0.04 0.01
Çeyrek Altın
3912.35
%-0.13 -4.84
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Teknoloji Pazar 25 Şubat 2024 16:31

GALAXY AI DAHA FAZLA GALAXY CİHAZA SUNULUYOR

Samsung Electronics, mobil yapay zekanın daha fazla kullanıcıya ulaşması için geliştirdiği yeni One UI 6.1 güncellemesi aracılığıyla Galaxy AI özelliklerinin daha fazla Galaxy cihazında kullanılabileceğini duyurdu. Kısa süre önce satışa sunulan Galaxy S24 Serisi'yle uyumlu olan güncelleme, Mart sonundan itibaren Galaxy S23 Serisi, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 ve Tab S9 serilerinde de kullanıma sunulacak.

Galaxy AI daha fazla Galaxy cihaza sunuluyor

Cihazda yüklü olan ve bulut tabanlı kullanılan yapay zeka yeteneklerini birleştiren hibrit bir yaklaşımla geliştirilen güncelleme, kullanıcılara sunulan mobil yapay zeka deneyimlerinin standardını daha da yükseltiyor.

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su TM Roh, güncellemeyle ilgili şunları söyledi: “Galaxy AI ile yalnızca yeni bir mobil yapay zeka çağına öncülük etmeyi değil, aynı zamanda yapay zekayı daha erişilebilir hale getirerek kullanıcıları güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu adımlar, Galaxy AI için sadece başlangıç. Bu deneyimleri 2024 yılı içinde 100 milyondan fazla Galaxy kullanıcısına ulaştırmayı planlıyoruz. Mobil yapay zekanın sınırsız olanaklarından yararlanmanın yollarını artırmaya devam edeceğiz.”

Yapay zeka destekli modellerde bulunan ve iletişim kurma şeklini bir üst seviyeye taşıyan Galaxy AI özelliklerinden artık daha fazla Galaxy kullanıcısı yararlanabilecek. Bu özellikler, yazılan mesaj içeriklerinin tonunu ayarlama ve Chat Asistanı kullanarak mesajları 13 farklı dilde tercüme etme gibi yetenekler sunuyor. Galaxy kullanıcıları, telefon görüşmelerini sesli ve metin olarak çeviren Live Translate ile gerçek zamanlı etkileşimin gücünü deneyimleyebiliyor. Sözlü Çevirmen ise canlı konuşmalar esnasında bölünmüş ekranda metin çevirileri oluşturuyor ve seyahat ederken farklı dillerden insanlarla spontane konuşmalar yapılabilmesini sağlıyor.


ABONE OL