Dolar $
32.52
%0.14 0.04
Euro €
34.93
%0.47 0.16
Sterlin £
40.94
%0.65 0.26
Çeyrek Altın
3967.36
%-0.45 -17.82
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Çarşamba 02 Ağustos 2023 19:12

İDDİALI EVLERİN ADRESİ ENZA HOME

Enza Home koleksiyonunda yer alan halılar ve aydınlatma ürünleri iddialı tasarımlarıyla evleri adeta baştan yaratıyor.

İddialı Evlerin Adresi Enza Home

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home’un zengin koleksiyonlarında birbirinden şık halılar ve aydınlatma ürünleri de yer alıyor. Bunlardan biri olan Terraco Halı, yaşam alanlarına karmaşadan uzak modern bir karakter kazandırıyor. Doğal jüt lifler ve el dokumasının kusursuz buluşmasını yansıtan Terraco Halı, parlak görüntüsüyle dekorasyonda canlı bir etki yaratırken, antistatik özelliği sayesinde rahat bir kullanım imkanı sağlıyor. Geri dönüşümlü ve çevre dostu bir ürün olan Terraco Halı, 1. sınıf doğal jüt ipliği sayesinde formunu uzun yıllar koruyor.

 

Natürel görüntüsüyle dikkat çeken Maggie Halı, geleneksel dokuma tekniğini çağdaş bir tarzda yorumluyor. Özel el dokuma örgü desenleri ile el işçiliğinin nitelikli zarafetini yansıtan Maggie Halı, 1. sınıf doğal yün ipliği sayesinde hem uzun süreli hem de konforlu bir kullanım deneyimi sunuyor.

 

Yaratıcı ve özgün bir tasarıma sahip Pina Abajur, geometrik form kullanımını özgün renk kombinasyonlarıyla zenginleştiriyor. Yeşil ve antrasit renk alternatiflerine sahip metal gövde uygulaması tasarıma canlı bir etki katıyor. Silinebilir şapkası ise temizlik kolaylığı sağlıyor.

 

Fonksiyonel şıklığıyla yaşam alanlarının ambiyansını değiştiren Epic Sehpalı Lambader, alışılagelmiş kalıpların dışına çıkıyor. Yeni sezonun çok yönlü tasarım anlayışına zarif bir yorum getiren Epic Sehpalı Lambader, mermer görünümlü ahşap sehpasıyla kullanım avantajı sunuyor. Metal gövdesi ve bej renkli konik şapka tasarımıyla son derece estetik görünen Epic Sehpalı Lambader, istenilen yöne hareket ettirilebilen, silinebilir kumaş başlığıyla da fark yaratıyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR