Dolar $
32.78
%1.44 0.46
Euro €
35.07
%0.43 0.15
Sterlin £
41.66
%0.21 0.09
Çeyrek Altın
3956.98
%1.46 56.15
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Teknoloji Perşembe 23 Mayıs 2024 21:22

LENOVO, THİNKPAD P14S GEN 5 MOBİL İŞ İSTASYONUNU DUYURDU

Lenovo™, üst sınıf performansa ihtiyaç duyan profesyoneller için 14 inç taşınabilir kasada tasarlanan Lenovo ThinkPad™ P14s Gen 5'i tüketicilerin beğenisine sundu. Çarpıcı bir 16:10 ekrana sahip bu mobil iş istasyonu, AMD Ryzen™ PRO 8040 HS Serisi işlemcilerden güç alıyor. Enerji verimliliğine sahip bu ultra gelişmiş işlemciler, ince ve hafif mobil iş istasyonlarında kullanım için ideal. AMD Ryzen PRO HS Serisi işlemciler ayrıca, yapay zeka iş akışlarında optimize performans için entegre Nöral İşlem Ünitesi (NPU) gibi dahili Yapay Zeka (AI) özellikleriyle geliyor.

Lenovo, ThinkPad P14s Gen 5 Mobil İş İstasyonunu Duyurdu

Bağımsız yazılım sağlayıcısı (ISV) sertifikaları ve entegre AMD Radeon™ ekran kartıyla sağlanan Lenovo ThinkPad P14s Gen 5; AutoCAD®, Revit® ve SOLIDWORKS® gibi uygulamaları üstün performansla çalıştırmak için ideal bir ürün. Yüksek performansa ihtiyaç duyan mobil kullanıcılar için ideal olan bu mobil iş istasyonu, gelişmiş ThinkShield™ güvenlik özellikleri sunarken üst düzey dayanıklılık için kapsamlı MIL-SPEC testlerinden geçiyor.

AMD, Lenovo ThinkPad P14s Gen 5'te AMD Ryzen™ AI entegrasyonuyla yapay zeka bilgisayarı teknolojisinde mükemmelliğini sürdürüyor. Ryzen™ AI destekli yeni işlemciler, CPU, GPU ve çip üstü NPU kullanarak önceki nesle kıyasla yaklaşık 3,5 kat daha fazla 39 AI TOPS işlem gücüyle bilgisayarlarda olağanüstü üretken yapay zeka deneyimleri sunuyor. Teknolojideki bu ilerleme, yapay zeka destekli iş birliği, içerik oluşturma, veri analizi ve daha fazlası için daha yüksek performans sağlayarak kullanıcı deneyimini artıracak. Bunun yanında, AMD PRO teknolojilerine yer verilmesi, BT yöneticilerinin operasyonları kolaylaştırması için işletme sınıfı yönetilebilirlik özellikleri, gelişmiş saldırılara karşı koruma sağlamak için ThinkShield ile sinerji içinde çalışan dahili güvenlik özellikleri ve işletme yazılımları için benzersiz düzeyde stabil çalışma sunuyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR