OMODA'DAN GÜÇLÜ İNGİLTERE ÇIKIŞI
Omoda ve Jaecoo, Birleşik Krallık pazarında mart ayında elde ettikleri satış performansıyla dikkat çekti.

Grup, “76” plaka dönemine 17 bin 951 adetlik araç tesciliyle güçlü bir giriş yaparak kısa sürede önemli bir büyüme kaydetti.
Henüz iki yılı doldurmayan marka yapılanmasıyla elde edilen bu sonuç, İngiltere pazarındaki talebin hızla arttığını ortaya koydu. Ağustos 2024’te pazara giren Omoda, mart ayında 5 bin 917 adet satışla yüzde 1,55 pazar payına ulaşırken; Ocak 2025’te giriş yapan Jaecoo ise 12 bin 34 adet satışla yüzde 3,16 pay elde etti.
Grubun öne çıkan modeli Jaecoo 7, mart ayında İngiltere’nin en çok satan yeni otomobili olurken, 2026 yıl başından itibaren de en çok satan binek araç konumuna yükseldi. Model, yalnızca mart ayında 10 bin 64 adet satış gerçekleştirirken, satışa sunulduğu Şubat 2025’ten bu yana toplam 41 bin 952 adede ulaştı.