Dolar $
32.36
%-0.02 -0
Euro €
34.79
%0.19 0.06
Sterlin £
40.65
%-0.16 -0.06
Çeyrek Altın
3898.78
%-0.47 -18.24
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Teknoloji Pazar 25 Şubat 2024 16:31

RYZEN AI ÖZELLİĞİNE SAHİP BİLGİSAYARLAR SATIŞTA

Acer yapay zekanın gücünü ve yenilikçi özellikleri şık, ince ve hafif bir cihazda bir araya getiren yeni Acer Swift Edge 16 ve Acer Swift Go 14 dizüstü bilgisayarlarını tanıttı. AMD Radeon™ 780M'ye kadar grafik kartı içeren AMD Ryzen™ 8040 Serisi işlemciler1 ve Ryzen AI2 ile donatılan yeni Swift serisi cihazlar, çok yönlü performans sunuyor ve Acer PurifiedVoice™, Acer PurfiedView™ ve yeni Acer LiveArt fotoğraf düzenleme gibi Acer'ın yeni yapay zeka destekli uygulamalarını destekliyor.

Ryzen AI özelliğine sahip bilgisayarlar satışta

AcerSense™ uygulaması ve özel olarak atanmış tuşlar aracılığıyla anında erişilebilen Windows Copilot sayesinde yapay zeka uyumlu bilgisayarlar, sezgisel kontrol ve sorunsuz kullanımı mümkün kılıyor. Kullanıcılar ayrıca OLED dizüstü bilgisayarların ekranlarında çalışırken veya video izlerken net görüntülerin ve zengin renklerin keyfini çıkarabiliyor. Cihazla birlikte varsayılan olarak etkin bir şekilde gelen Microsoft Pluton teknolojisi ise kullanıcıların kişisel verilerinin ve şifreleme anahtarlarının güvende olmasına yardımcı oluyor. 

AMD Ryzen 8040 Serisi İşlemcilerle Yapay Zekanın Gücünden Yararlanın

Günlük kullanıma yönelik üstün yapay zeka deneyimleri ve güvenilir performans sunmak üzere tasarlanan Swift Edge 16 ve Swift Go 14 dizüstü bilgisayarlar, Ryzen AI teknolojisine sahip AMD Ryzen 8040 Serisi işlemcilerden güç alıyor. AMD’nin en yeni işlemcileri, yerleşik yapay zeka teknolojisiyle yapay zeka iş yüklerinin NPU, GPU ve CPU üzerindeki hızlandırıcılar arasında verimli bir şekilde dağıtılmasını sağlayarak kullanıcı deneyimini geliştiriyor. AMD’nin sekiz çekirdeğe kadar “Zen 4” işlemci mimarisinden yararlanan ve 16 iş parçacığına kadar işlem gücü sunan ultra ince Swift dizüstü bilgisayarlarda içerik üreticileri ve diğer kullanıcılar yüksek hız, güç verimliliği ve daha uzun pil ömrü gibi avantajlardan faydalanıyor. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR