Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Çevre ve Doğa Cuma 29 Aralık 2023 09:53

YENİ YILDA AKILLI KOZALAKLAR İLE ORMAN YANGINLARINI ÖNLEYİN!

Good4Trust, yeni yılda sevdiklerinize verilecek en özel hediyenin doğaya ve geleceğimize yönelik bir adım olduğunu düşünerek, Kozalak Yangın girişimini desteklemeye davet ediyor. Türkiye'de 2021 yılında yaşanan orman yangınları sonrasında ortaya çıkan bu yenilikçi girişim, IoT (Akıllı Cihaz) ve makine öğrenmesi kullanarak orman yangınlarını erken tespit etmeyi amaçlıyor.

Yeni Yılda Akıllı Kozalaklar ile Orman Yangınlarını Önleyin!

"Ağaçlar İçin Giyilebilir Teknoloji" sloganıyla yola çıkan Kozalak Yangın alçak yörünge uydu iletişimi ve yapay zeka ile yanlış alarm oranlarını düşük tutarak etkili bir çözüm sunuyor. Tütme aşamasındaki dumanı fark ederek alanı önceden belirleme yeteneğiyle öne çıkan bu teknoloji, orman yangınlarının erken tespitinde önemli bir rol üstleniyor.

Türetim Ekonomisi Derneği, WWF-Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) ve Garanti BBVA’nın finansal desteği ile yürüttüğü  Türkiye’nin Canı Yanmasın Destek Programı kapsamında hayata geçirilen “Yangına Dirençli Üretim Modelleri” Projesi de, orman yangını riskiyle karşı karşıya olan Ege ve Akdeniz bölgelerinde, doğaya ve insana dost üretim yapmaya çalışan üreticilerin yangına karşı dayanıklı hale gelmesini amaçlıyor. Kozalak Yangın’ın giyilebilir teknolojileri ile destek ölçüsünde üreticilerin arazi sınırlarına en riskli bölgelerden başlamak üzere izleme ve uyarı sistemleri yerleştirilecek.

Good4Trust ile bu anlamlı girişimi destekleyerek sevdiklerinize ve iş ortaklarınıza sadece bir hediye değil, aynı zamanda geleceğe yapılmış bir yatırım sunabilirsiniz. Kozalak Yangın'a yapılan her destek, ormanlarımızı koruma konusunda önemli bir katkı sağlayacaktır.

Yeni yıl dileğimiz: Ormanlar yanmasın, geleceğimiz hep yeşil kalsın

Bu yılbaşında sevdiklerinize anlamlı bir hediye almak istiyorsanız www.good4trust.org/kozalak Kozalak Yangını hediye sertifikalarını tercih edebilirsiniz. Bu sertifikalarla sevdikleriniz sadece kendilerine değil, aynı zamanda gezegenimizin geleceğine de katkıda bulunmuş olacaklar. Kargo beklemeye gerek duymadan, atıksız ve anlamlı bir hediye ile sevdiklerinizin yeni yılını daha değerli kılabilirsiniz.

Unutmayın, bu yılbaşında verdiğiniz hediye sadece bir kutu içinde değil, aynı zamanda bir umudu yeşertme fırsatı sunabilir! Good4Trust ile geleceğe birlikte adım atın.


ABONE OL