Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | SPOR Salı 27 Şubat 2024 10:20

BAŞKAN AKTAŞ: "BURSASPOR İÇİN KISA, UZUN VE ORTA VADEDE PLANLARA İHTİYACIMIZ VAR"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor'u ziyaret etti.

Başkan Aktaş: "Bursaspor için kısa, uzun ve orta vadede planlara ihtiyacımız var"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki heyetle beraber ile beraber Özlüce Tesisleri’nde Bursaspor Kulübü’nü ziyaret etti.

Bursaspor Başkanı Sinan Bür ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor forması için ter akıtan herkesin Bursa’nın evladı olduğunu söyledi.

Matematiksel olarak en altta olunmasına rağmen sezon sonunda başarıya ulaşılacağına inandığını belirten Başkan Aktaş, “Ben Bursaspor’u çok seviyorum. Bursaspor'un bu şehrin bir reklam yüzü, bir markası olduğunu çok iyi biliyorum. Bursa'nın tüm dinamiklerini kalan 11 haftasında takımımıza odaklanmasını ve destek vermesini istiyorum. Bizim Bursaspor için kurumsal bir bakış açısına, kısa, uzun ve orta vadede planlara ihtiyacımız var. Biraz inanç ve kenetlenmenin bu haftadan itibaren bizlere çok önemli değişiklikler getireceğine inanıyorum. Kara sayfaları kapatıp yepyeni sayfalar açmak lazım. Buca maçını kazanmak adına her şeyi yapmalıyız. İnşallah coşkuyu hep birlikte soyunma odasında yaşarız. Buca maçı bir şeyleri değiştirmek adına çok önemli bir başlangıç” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR