Dolar $
32.46
%0.17 0.05
Euro €
34.76
%0.47 0.16
Sterlin £
40.64
%0.31 0.12
Çeyrek Altın
3930.53
%1.39 53.25
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Teknoloji Pazar 03 Mart 2024 07:00

8 MART'A ÖZEL ETKİNLİKLER İÇİN ŞİMDİ MOBİLET'TE YERİNİZ HAZIR!

Mobilet, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel etkinliklerle katılımcıları buluşturmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleşecek tiyatro gösterimi, basketbol maçı, konser ve atölye çalışmalarıyla dolu bir program seçkisi sunan Mobilet ile 8 Mart'ı çok özel bir deneyimle kutlamaya hazır olun.

8 Mart'a özel etkinlikler için şimdi Mobilet'te yeriniz hazır!

Dünya Kadınlar Günü’nde kahkaha tufanı için ikincikat Kadıköy’e davetlisiniz. ikincikat Stand Up geceleri kapsamında 8 Mart Cuma akşamı 5 kadın komedyenin sahne alacağı bu gecede, Aslı Akbay, Elif Ceren Akay, Şirin Ceren Forman, Yaprak Ünver ve Zehra Ebrar Şahin yer alacak. Boğaziçi Komedi Kulübü ile ortak gerçekleştirilecek şov için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın. 

 

Dünya Kadınlar Günü coşkusunu potaya taşıyacak Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı - Melikgazi Kayseri Basketbol Takımı karşılaşması 2 Mart’ta Ülker Spor ve Etkinlik Salonu Metro Enerji Salonu'nda gerçekleşecek. Dünya Kadınlar Günü özel kadınlara ücretsiz oynanacak karşılaşma için Mobilet’te yeriniz hazır. 

 

Yedi kadının özgürlükleri için yan yana durduğu, el ele verdiği, hayatları pahasına mücadele ettiği ama şarkılarını söylemekten asla vazgeçmediği müzikli oyun “Dünya Yerinden Oynar” Dünya Kadınlar Günü’nde seyircisinin karşısında olacak. İstanbul yalılarının birinde geçen ve izleyicilerin İstanbul semalarında tanıdık melodileri mırıldanırken kadınların sözlerine kulak da kabartacakları “Dünya Yerinden Oynar”, Alara Canay, Emine Doruk / Gökşen Ateş, Melisa Akman, Özge Borak, Özge Fışkın, Rana Büyükyılmaz ve Su Sonia’nın göz alıcı oyunculuklarıyla 8 Mart Cuma akşamı DasDas Bursa sahnesinde Bursalı tiyatroseverleri selamlayacak.

 

Tarzı ve tavırlarıyla her zaman gözleri üzerine çekmeyi başaran Türkçe pop müziğinin sevilen isimlerinden Zeynep Bastık, 8 Mart Cuma akşamı Dünya Kadınlar Günü’ne özel sahnesiyle TED Ankara Koleji Sahne Sanatları ve Gösteri Merkezi- Ata Sahne’sinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. 2021 yılında çıkardığı ilk albümü “Zeynodisco”nun yanı sıra yayınladığı birçok tekliyle adından söz ettiren Bastık, geçtiğimiz yaz yayınladığı “Ara” parçası ile tüm yaza damgasını vurmayı başardı. Kerki Solfej organizasyonu ile gerçekleşecek ve Bastık’ın muhteşem sahne şovunun yanı sıra 8 Mart’a özel pek çok sürpriz ile sahnede olacağı bu unutulmayacak performansın bir parçası olmak için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın. 

 

Kariyerinin başından beri anlattığı evrensel insan hikayeleri ile kendi yolunu çizen, şarkıcı - söz yazarı geleceğinin ülkemizdeki en üretken isimlerinden Kalben, Dünya Kadınlar Günü'nü, sözü ve müziği sanatçıya, düzenlemesi Genco Arı'ya ait olan yeni şarkısı “Hatıraların Gölgesi” ile kutlamak için 8 Mart Cuma akşamı Babylon’da sevenlerinin karşısında olmaya hazırlanıyor. Yeni şarkısı için “Her renkten, dilden, inanç ve inançsızlıktan, cinsiyet ve kimlikten insanın bir aradalığı, bugün insanlığın yarınına verilebilecek en değerli hediyelerden biri çünkü” ifadelerini kullanan Kalben’in sahnesinin tanığı olmak ve kutlama coşkusunu birlikte büyütmek için Mobilet’te yeriniz hazır. 

 

The Nile Event / Cafe, Dünya Kadınlar Günü’ne özel iki atölye çalışması ile 9 Mart Cumartesi günü kadınları ağırlamaya hazırlanıyor. Bağımsız düşünme, psikolojik ve sosyolojik duyarlılık ve empati yeteneği kazandırmayı hedefleyen Yaratıcı Drama Atölyesi ve katılımcıların kendilerini renklerle ifade edecekleri Ebru Atölyesi ile katılımcı kadınlar alanında uzman eğitmenlerle çalışma fırsatı bulacak, elele vererek 8 Mart’ın ruhuna yaraşır bir deneyim yaşayacaklar. Hem ufkunuzu genişletecek hem de birlikte üretme ve öğrenmenin keyfini yaşatacak bu özel atölye çalışmaları için biletler Mobilet’te.

 

Yerli R&B sahnesinin önde gelen temsilcilerinden Seda Erciyes, Dünya Kadınlar Günü Kutlaması için 9 Mart Cumartesi akşamı Kulüp Müjgan'da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Kendi şarkılarını Seda Erciyes ismiyle paylaşmaya başlayan müzisyen, 2019 senesinde yaptığı çıkış ile R&B türünde Türkiye’nin önemli isimlerinden biri haline geldi. 2021’in son çeyreğinde yayımladığı “Uçak” parçasıyla birlikte çıkan oyunlaştırılmış klibi ve kullanıcı deneyimi bazlı oyunu ile adından sıkça söz ettirdi. Ocak 2022’de Fransız merkezli plak şirketi Kitsune Musique etiketiyle çıkan, müzik yazarlarınca “feminist marş” olarak tanımlanan “Belly Dancer”ın ardından, son olarak 3D karakteri ile çekilen performans videosunu yayımladı. Son olarak pop ve R&B türlerinin bir füzyonu olan “Yabani” parçasının ardından da “Mahvet beni” ve “Bundan sonra aşk yok” isimli parçalarını sevenlerinin beğenisine sunan Seda Erciyes’in Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırladığı repertuvarı ve sürprizleriyle dolu sahnesine tanık olmak için yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

ABONE OL