Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Teknoloji Cumartesi 09 Mart 2024 15:52

DİGİTURK RAMAZAN AYINA ÖZEL İÇERİKLERİ İZLEYİCİYLE BULUŞTURACAK

Digiturk, Ramazan ayının ruhunu ve bereketini, 1 No'lu beIN HD kanalında ekrana gelecek çok özel içeriklerle yaşatacak. 11 Mart Pazartesi 00:00'de başlayıp, 10 Nisan Çarşamba 05:00'a kadar sürecek olan ramazan özel yayınında, İslam kültürü ve tarihi hakkında eğitici ve bilgilendirici programlar yer alacak. Doç. Dr. Emre Dorman, Dr. Mehmet Okuyan ve Profesör Caner Taslaman'ın moderatörlüğünde "Kur'an'nın Söyledikleri" programında iftar ve sahur sofralarına konuk olacak. Araştırmacı, yazar ve beslenme uzmanı Ebru Omurcalı da "Sofranın Bereketi" programında iftar ve sahur için birbirinden güzel tarifler verecek.

Digiturk Ramazan ayına özel içerikleri izleyiciyle buluşturacak

Digiturk, 11 ayın sultanı Ramazan ayının ruhunu ve bereketini, 1 No’lu beIN HD kanalında birbirinden özel içeriklerle yaşatacak. İslam tarihini ve kültürünü yansıtan eğitici ve bilgilendirici çok özel programlar, 11 Mart Pazartesi saat 00.00 ile 10 Nisan Çarşamba saat 05.00 arasında 1  No’lu beIN HD kanalında izleyici ile buluşacak. Kanalda iftar ve sahur vakitleri de grafik olarak ekrana gelecek.  

beIN CONNECT ve TOD izleyicileri ise, 1 No’lu beIN HD kanalında yer alan içeriklere “Ramazan Özel” kategorisinden erişebilecek.

Ramazana özel programlar, ramazan sofralarına özel tarifler

  • Ramazan özel akışında yer alan “Kur'an'ın Söyledikleri” programında, Dr. Mehmet Okuyan ve Prof. Dr. Caner Taslaman'ın moderatörlüğünde Doç. Dr. Emre Dorman, iftar ve sahur sofralarına konuk olarak bilgilendirici sohbetlere imza atacak. 
  • “Sofranın Bereketi” programında ise araştırmacı, yazar ve beslenme uzmanı Ebru Omurcalı, iftar ve sahur için birbirinden güzel tarifler paylaşacak. Program ayrıca Prof. Dr. Mustafa Karataş ile maneviyat dolu sohbetlere de ev sahipliği yapacak. 
  • Osman Şahin’in sesinden Kur’an-ı Kerim’in baştan sona ekranda olacağı “Mukabele”, ramazana kalben ve ruhen hazırlanmak için bir yol haritası sunan “Kalbin Kararı” ile Prof. Dr. Adnan Demircan'ın sunumu ve Doç. Dr. Mahmut Kelpetin'in katkılarıyla hazırlanan “Rahmet Elçisi”  gibi programlar da, ay boyunca ramazan özel akışıyla 1 No’lu beIN HD kanalında olacak.

beIN CONNECT ve TOD’dan ‘‘Ramazan Özel’’ kategorisi 

beIN CONNECT ve TOD’da ise  bu  özel programların yer aldığı “Ramazan Özel” kategorisi, ramazan ayı boyunca yayında olacak. ‘Sofranın Bereketi’, ‘Kur'an'ın Söyledikleri (2024)’, ‘Mukabele’, ‘Kalbin Kararı’, ‘Rahmet Elçisi’ ve Ramazan ayının ruhunu ve değerlerini yansıtan pek çok içerik, bu kategoride 11 Mart - 10 Nisan tarihleri arasında izleyici ile buluşacak.  

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR