Dolar $
32.78
%1.44 0.46
Euro €
35.07
%0.43 0.15
Sterlin £
41.66
%0.21 0.09
Çeyrek Altın
3956.98
%1.46 56.15
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Teknoloji Perşembe 23 Mayıs 2024 21:55

HUAWEİ ENTERPRİSE ROADSHOW 2024 TAMAMLANDI

Kısa süre önce ülkemizdeki turuna başlayan; Bursa, İzmir, Antalya ve Ankara'yı kapsayan Huawei Enterprise Roadshow 2024, katılımcılara bilişim teknolojilerindeki en güncel yenilikleri ve Huawei'in sektörlere özel çözümlerini tanıttı.

Huawei Enterprise Roadshow 2024 tamamlandı

Roadshow kapsamında, demo tırını ziyaret eden sektör profesyonelleri, Huawei'in en güncel bilişim çözümleri hakkında bilgi alma fırsatı buldu.

 

Huawei, büyük işletmelerden kamu kurumlarına, sağlıktan internet servis sağlayıcılarına kadar geniş bir yelpazedeki birçok sektör için geliştirdiği en güncel teknolojik gelişmeleri paylaştı. Roadshow, 'Dijital ve Yeşil, Endüstriyel Zekayı Hızlandırın' temasıyla gerçekleşirken, katılımcılara da dijital dönüşümün geleceği hakkında yeni fikirler verdi.

 

7 Mayıs'ta Bursa'da başlayan, 10 Mayıs'ta İzmir'de devam eden, 14 Mayıs'ta Antalya'da süren ve 16 Mayıs'ta Ankara'da sona eren Roadshow, Türkiye'de büyük bir ilgiyle karşılandı. Huawei'nin en yeni teknolojilerini ve yenilikçi çözümlerini barındıran demo tırı, sektör profesyoneller ile buluştu. Huawei ürünleri ve çözümleri hakkında uzman görüşlerini dinleme fırsatı bulan katılımcılar, aynı zamanda bu ürünlerin işletmelerine sağlayacağı avantajları da yakından inceleme şansı buldular.

 

Avrupa'da 22 ülkede 53 şehir

Huawei Enterprise Roadshow 2024, Fransa ve İspanya'da başlayan etkinliklerle start aldı ve önümüzdeki üç ay boyunca 22 ülkede 53 şehri ziyaret etmeyi planlıyor. Tur, İsviçre, Portekiz, Polonya, Finlandiya, Norveç, İsveç, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, Yunanistan, Belçika, Lüksemburg, Sırbistan, Macaristan, İrlanda, Bulgaristan ve Romanya'da devam edecek.

 

Yeşil ve dijital dönüşüm vurgusu

Bu yılki etkinlikte, Huawei'in odak noktası yeşil ve dijital dönüşümün Avrupa endüstrilerinin sürdürülebilir kalkınmasına nasıl yön verdiği oldu. Şirket, kilit endüstrilerde dijital ve akıllı dönüşümü hızlandırma taahhüdü ile gelişmiş bilişim teknolojilerini farklı endüstrilerin hizmetine sunmaya devam ediyor.

 

Huawei'in 2024 Gartner® Magic Quadrant™ Kurumsal Kablolu ve Kablosuz LAN altyapısında lider seçildiği Datacom teknolojisi, Roadshow boyunca büyük ilgi gördü. Ayrıca, Gartner® Peer Insights™ Voice of the Customer incelemesine göre 2024 yılında Birincil Depolama için Müşterilerin Rercihi olan All Flash for All Scenarios OceanStor veri depolama portföyü de tur kapsamında tanıtıldı.

 

Roadshow katılımcıları, Optik, ISP ve MSP ürünleri ile yüksek kaliteli 10 Gbps CloudCampus, Ultra Dayanıklı Veri Merkezi Ağı, Veri Merkezi Sanallaştırma Çözümü (DCS), OceanProtect Appliance, FTTH ve FTTR çözümleri ve Huawei eKit gibi diğer çözümleri keşfetme fırsatı da buldular.

Roadshow'un Türkiye turunda; Bursa'da 106, İzmir'de 185, Antalya'da 160 ve Ankara'da 245 katılımcı etkinliklere katıldı. Bilişim sektörü yöneticilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde, kamu, üretim, sağlık, eğitim, turizm, enerji ve bilişim sektörleri başta olmak üzere birçok sektörden katılım gerçekleşti.

 

Huawei'nin demo tırında, Wi-Fi 7 teknolojisi ve farklı sektörler için özelleştirilmiş çözümler, veri depolama, veri merkezi çözümleri, fiber ve akıllı ofis çözümleri gibi başlıca çözümler sunuldu. Katılımcılar, bu çözümleri yakından inceleme ve işletmeleri için potansiyel faydalarını değerlendirme fırsatı buldu.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR