Dolar $
32.58
%0.2 0.06
Euro €
34.97
%0.49 0.17
Sterlin £
40.85
%0.37 0.15
Çeyrek Altın
3972.29
%-0.33 -12.96
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cumartesi 12 Ağustos 2023 02:26

TÜRK VATANDAŞLARI ALTIN VİZE İLE İSPANYA'YA YATIRIM YAPIYOR

Türk vatandaşları İspanya'da Golden Visa (Altın Vize) programına büyük ilgi gösteriyor. 2017 yılından beri İspanya'da faaliyet gösteren Spain Homes, Altın Vize başvurularında yasal danışmanlık ve rehberlik sağlıyor

Türk vatandaşları altın vize ile İspanya'ya yatırım yapıyor

İspanya’da gelişen gayrimenkul sektörü, tüm dünyadaki yatırımcılar için gelecek vadediyor. İspanya'da Altın Vize programı ise son dönemde Türk vatandaşları arasında giderek daha popüler hale geliyor. İspanya’da gayrimenkul yatırımı, hem satın alınan gayrimenkulün kendi yatırım değeri ile önemli bir fırsat, hem de kısa dönemli kiralama talebinin yüksek olması ile avantajlı kira getirisi fırsatı sunuyor. 12-15 yıl arası yatırım geri dönüş süresi İspanya’yı gayrimenkul yatırımı için avantajlı hale getiriyor. Aynı zamanda bu program, Türk vatandaşlarına Schengen ülkelerine özgürce seyahat ile İspanya’da oturum ve çalışma izni imkanları da veriyor. İspanya'nın yüksek yaşam kalitesi, ekonomisi, yatırım getirisi ve eğitim olanakları da programın cazip hale gelmesinde etkili oluyor. Ülkenin güzel iklimi, zengin kültürel mirası, huzurlu yaşam tarzı ve turistik cazibesi de Altın Vize programını tercih etmek için etkileyici faktörler arasında yer alıyor.

‘Alıcıların hayallerine ulaşmalarını sağlıyoruz’

Tekce Overseas COO’su Özkan Tekçe, “Spain Homes olarak 2017 yılından beri İspanya’da uluslararası alıcıların hayallerindeki gayrimenkullere ulaşmasında rehberlik ediyoruz. İspanya’daki milyonlarca emlak seçeneği arasından yatırımcılarımız için en uygun gayrimenkulleri buluyoruz. Uzman ekibimiz yurtdışındaki satın alım süreci boyunca yüksek kaliteli hizmet ile müşterilerimize destek sağlıyor. Bununla birlikte son dönemde çok popüler olan Altın Vize başvurularında yasal danışmanlık ve rehberlik konusunda da Türk ve İspanyol avukatlarımız ile en çok tercih edilen firmayız. Spain Homes olarak müşterilerimizin güvenini kazanmak ve onlara huzurlu bir gayrimenkul yatırım deneyimi yaşatmak önceliğimiz” dedi.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR