Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | GÜNCEL Perşembe 28 Mart 2024 14:31

CANON; YENİ KURUMSAL FİLMİ 'İZİN VER OLSUN' (LET THERE BE LİFE) İLE HAYATIN HER ANINDA YANINIZDA OLDUĞUNU GÖSTERİYOR

Japon kültürünün en önemli felsefelerinden Ikigai ve Kyosei'den ilham alan Canon, markanın zengin mirasının bir kanıtı olarak şirketin; yeniliklerinin, toplumun dokusu ve bireylerin hayatları üzerindeki derin etkisini yansıtan yeni kurumsal filmi "İzin Ver Olsun"un tanıtımını gerçekleştirdi.

Canon; yeni kurumsal filmi 'İzin ver olsun' (Let there be life) ile hayatın her anında yanınızda olduğunu gösteriyor

Japon kültüründe “varoluş sebebi” anlamına gelen, bireysel anlamda bir yol arayışı sunarak kişilerin benzersiz güçlerini fark etmesine ve bu gücü hayat gayesine, yaptığı işe aktarmasına ışık tutan “Ikigai felsefesi”, Canon’un kurumsal felsefesi olan, ortak fayda için birlikte yaşamak ve çalışmayı temsil eden Kyosei ile yankı buluyor. Canon; kolektif refahın her şeyin üstünde olduğu bir dünya için bireysel arzu ile isteklerin ötesine geçerek insanlık ve doğa arasındaki uyumu artırmak üzere çabalıyor. Bu girişimiyle hayatın her alanında var olduğunu gösteren Canon; sahip olduğu felsefe, geniş ürün yelpazesi ve geliştirdiği son teknolojilerle günlük yaşamın her evresinde topluma eşlik ettiğini vurguluyor. Canon özündeki tüm değerleri “İzin Ver Olsun” filmi ile yansıtıyor.

 

Canon, hayatın her alanında!

Canon, en çok bilinen ürünü olan kameraları ile kuşları uçarken takip ederken de gökyüzünde parıldayan yıldızların ve ayın çeşitli evrelerini ve tutulmalarını benzersiz görsel bir şölenle sunarken de hayatın böylesine kaçırılmaz anlarının her zaman baş rolünde oluyor. Gün içerisinde çektiğiniz bir selfieden, düğünlere; uluslararası spor müsabakalarından sanat etkinliklerine kadar tüm özel anlarınıza sadece bir deklanşör kadar uzak olan Canon, bu eşsiz anları ölümsüzleştiriyor. 

Kameralar, yazıcılar, medikal görüntüleme sistemleri ve yarı iletken çipler gibi ürünler aracılığıyla Canon, hayattaki önemli anları yakalamaya, yaratıcılığı ifade etmeye hatta bilimsel araştırma ve tıbbi yeniliklere bile ortak olarak pek çok alanda yer alıyor. Canon’un görüntüleme ve baskı teknolojileri, evrenin sürdürülebilirliğine katkı sağlayan mikroskobik keşiflerden sağlık hizmetlerinde hayat kurtaran teşhislere kadar, buluşlar ve keşifler için de önemli bir görev üstlenerek daha sağlıklı ve daha sürdürülebilir bir dünyaya giden yolu aydınlatıyor. Canon’un yolculuğu, özünde her yeniliğin Ikigai ve Kyosei felsefeleriyle yoğrulduğu amaç ve etkinin kaynaşmasını barındırıyor. Bu sınırları aşan, hayatları derinden ve kalıcı bir şekilde dönüştüren, insanın yaratıcılığının ve iş birliğinin sonsuz gücünün bir kanıtıdır.

 

ABONE OL