Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Şafak Güven | GÜNCEL Cuma 29 Mart 2024 16:10

İSTANBUL FİNTECH WEEK, UTİLİFY İŞ BİRLİĞİ İLE KATILIMCILARA NFT DÜNYASINA ADIM ATMA FIRSATI SUNUYOR

Türkiye'nin öncü finansal teknoloji etkinliği olan İstanbul Fintech Week (IFW'24), bu yıl da finans ve teknoloji dünyasına yepyeni bir deneyim sunuyor: İstanbul Fintech Week'e özel NFT'ler 16 – 17 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan IFW'24, katılımcılara finansal teknoloji bilgileriyle donanmanın yanı sıra, web3 ve NFT girişimi Utilify iş birliği ile etkinliğe özel bir hatıra NFT sahibi olma fırsatı da sunuyor.

İstanbul Fintech Week, Utilify İş Birliği ile Katılımcılara NFT Dünyasına Adım Atma Fırsatı Sunuyor

2017 yılında hayatımıza giren NFT’ler, dijital varlıkların benzersizliğini sağlayarak, sanat eserleri, oyun içi eşyalar, koleksiyonlar ve hatta gayrimenkul gibi çeşitli alanlarda kullanılmalarına imkan vermesi ile öne çıktı. Başlangıçta sadece birkaç sanatçı ve koleksiyoncu tarafından benimsenen NFT'ler, zamanla geniş bir küresel topluluğun ilgisini çekmeye başladı.

Bugün, NFT'lerin popülaritesi ciddi bir seviyeye gelmiş durumda. Sanatçılar, müzisyenler, oyun geliştiricileri ve hatta büyük şirketler, NFT'ler aracılığıyla dijital varlıklarını yaratmak ve satmak için bu ilgili platformlara ciddi talep gösteriyorlar. NFT pazarı, milyonlarca dolarlık işlemlerle dolup taşıyor ve bu trendin önümüzdeki yıllarda daha da büyümesi bekleniyor.

NFT’ler gelecekte daha da fazla fırsat ve keşifler sunacak

Geleceği oldukça heyecan verici olan NFT'lerin kullanım alanlarını giderek genişliyor. NFT'lerin evrimi, dijital sanat ve kültür başta olmak üzere birçok farklı endüstrinin geleceği üzerinde büyük bir etkiye sahip. Bu yenilikçi teknoloji, sanat dünyasını ve dijital varlık alışverişini dönüştürmeye devam edecek ve gelecekte daha da fazla fırsat ve keşifler sunacak. Tokenleştirilmiş varlıklarla ilgili yasal konuların ve mülkiyet konularının çözülmesi, bu pazarın daha da olgunlaşmasına yardımcı olacak.

Yakınsama: Finansta Web2 ve Web3 dünyaları bir araya geliyor

Geleneksel finans ile yeni finansın buluşması temasıyla şekillenen ve iki gün sürecek üst düzey fintek buluşmasında Web3, dijital paralar, yapay zekâ, işletmelerde finansal teknolojilerin kullanımı, dijital bankacılık, ödeme hizmetleri gibi konu başlıklarına yer verilecek. 80’in üzerinde konuşmacı, 25’in üzerinde sponsor ve partneriyle İstanbul Fintech Week, 6 alt zirvede 65 oturuma ev sahipliği yapacak. İki gün boyunca girişimciler startup’larını yatırımcılara sunma ve teknoloji şirketleri ürünlerini müşterilere tanıtma imkânı bulacaklar. Letonya, Litvanya, Kazakistan ve Azerbaycan konuk ülke olarak fintek ekosistemleriyle ilgili sunumlar yapacaklar. İki gün boyunca 9 adet yuvarlak masa toplantısında sektörün gündeminde yer alan başlıklar üst düzey katılımcılar tarafından değerlendirilecek. Geçen yıl olduğu gibi yine yaklaşık 1500 katılımcının etkinlikte olması bekleniyor.

Etkinlik öncesi özel hatıra NFT’si

IFW’24’e özel hatıra NFT’lerinin sahibi olmak için herhangi bir ek ücret ödemeye gerek yok. Katılımcılar, Utilify aracılığıyla sağlanan bu fırsatla, etkinliğe ücretsiz giriş gibi avantajlara erişebilir. NFT sahipliği, katılımcılara etkinlik hakkında en son güncellemeleri ve özel teklifleri alma imkanı da sunuyor.

NFT'lerin geleceği ve bu dinamik pazarın evrimi, IFW’24 dahilinde öne çıkacak ana konulardan biri olacak. Bu yenilikçi teknolojiyi daha yakından tanımak, sektör liderleriyle tanışmak ve fintek ekosisteminin geleceğine yönelik derinlemesine tartışmalara katılmak istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın.

ABONE OL