Dolar $
32.19
%0.09 0.02
Euro €
35.07
%0.16 0.05
Sterlin £
40.77
%-0.27 -0.11
Çeyrek Altın
4023.88
%-0.45 -18.08
SON DAKİKA

SINIRLARIMIZ GÜVENSİZ HALE GELDİ!..

Türkiye, Suriye sınırları 2010 yılında sınırdaki mayınlar temizletildiğinde sözde doğal tarım yapılacaktı "yalan", akabinde Suriye karıştı ve sığınmacılar ve göçmenler Türkiye'ye akın etti.

Hamasın, İsrail’i vurması ile yeni bir savaş dönemine girildi. Cumhurbaşkanımız Erdoğan Irak’a ziyarette bulundu. Bu yapılan ziyaretin bölgenin kaderini değiştirecek, yapmak istedikleri planları bertaraf etmek için önemli her zaman dediğim gibi sınır komşumuz Irak ve Suriye ülkemizin bekası için önemli çünkü terör devleti kurmak istiyorlar. Irak cumhurbaşkanı ile görüşme yapıldı ve otuz ayrı konuda anlaşma yapılacağı açıklandı. Birleşmiş Milletler adaletli su dağıtımı altında Türkiye’nin doğal su kaynaklarını uluslararası su kaynakları yapmak ve kesmek istiyorlar. Irakla bunu çözmek için anlaşmaya varıldı. Bir diğeri, kalkınma yolu projesi ile Irak ile ticareti artırmaktır.  Yıllardır Türkiye’nin başına bela olan PKK ve YPG ile alt yapısını oluşturmak istedikleri terör devletini önlemek ve ikinci bir İsrail devletinin kurulmasını engellemektir. PKK ve YPG’nin düşmanı Barzani’ye destek vererek terör örgütlerine karşı birlikte mücadele etmek, Irak ziyaretinin en önemli sebebi ortak terörle mücadele etmektir. Irak'la, Erbil ile mutabakat yapılırsa Suriye ile anlaşılırsa Amerika istediği kadar terör devleti kurmak istesin kuramayacaktır.

“Bu ülkede Kürt sorunu yoktur.”

Yerel seçimlerde güney doğuda birçok yeri DEM Partisi aldı. Bir siyasi parti demokratik bir şekilde siyaset yapmalıdır. Demokratik bir şekilde seçildiniz diye istediğiniz gibi bayrağı da değiştiririm burası Kürdistan’da derim özerklik de derim Atatürk’e de söverim Türkiye’nin cumhurbaşkanına da söverim diyemezsiniz. Bu ülkenin meclisinde yemin ettiniz. Bu ülkenin maliyesinden pay alıyorsunuz. Bu ülkeyi bölmek isteyen üstelik resmi bir parti olarak gözüküp ülkeyi bölmek isteyenlerin karşısında durulması gerekiyor. Halkın oyu ile gelmiş olabilirler ama halk gidin teröristlerle beraber olun demiyor. Halk Diyarbakır’ın resmi web sayfasında Türk bayrağını çıkarın demiyor. Bu ülkede Kürt sorunu yoktur. Yıllardır Türkler ve Kürtler bir arada yaşıyoruz. Birkaç çapulcu azınlık gelip Kürtler adına konuşunca bütün halk öyle düşünüyor diyemeyiz. Kürtlere özerklik yok Lazlara özerklik öyle bir şey olamaz. Ülkemizi bölmek ve parçalamak istiyorlar. Buna müsaade etmeyiz.

“Ermenistan ve İran sınırındaki mayınlar temizletiliyor.”

Türkiye, Suriye sınırları 2010 yılında sınırdaki mayınlar temizletildiğinde sözde doğal tarım yapılacaktı “yalan”, akabinde Suriye karıştı ve sığınmacılar ve göçmenler Türkiye’ye akın etti. Afganlarda aynı temizlenmiş sınırı kullanarak gelmişlerdi. Şimdi ise Ermenistan ve İran sınırındaki mayınlar temizletiliyor. Sistem yine aynı yapmak istedikleri İran’a yapacakları iç savaşı önünü açıyorlar ve bir şeyler olursa tıpkı Suriye’de olduğu gibi oradan gelen göçmenler sığınmacılar rahatlıkla Türkiye gelsin, Avrupa’ya gelemesinler. 2016 yılından bu zaman kadar 47,5 milyon dolarlık değerinde mayın temizlenmiş ve batı finansman sağlamış, 95 bin mayın temizlenmiş. Allah korusun herhangi bir savaşta sınırlarımız güvensiz hale geldi. Göz göre göre neden böyle bir şey yapılıyor? Mülteci sorunu yaşarken böyle bir şeyi nasıl göze alınabiliyor?