Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNCEL Pazar 05 Mayıs 2024 00:01

İSTANBUL VALİSİ GÜL, FATİH'TE İNCELEMELERDE BULUNDU

İstanbul Valisi Davut Gül, Fatih'te depreme dayanıklılık kapsamında yapılan çalışmaları inceledi ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İstanbul Valisi Gül, Fatih'te incelemelerde bulundu

Vali Gül, Fatih Camii Haziresi, Darüşşafaka İmam Hatip Kütüphanesi ile Yeni Çeşme Medresesi’nde yürütülen çalışma ve restorasyonları inceleyerek, Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, ve yetkililerden bilgi aldı. Ardından Gül, Muid Ahmet Efendi Medresesi, Yavuz Selim Ortaokulu, Hattat Rakım Ortaokulu ve Fatih Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yürütülen çalışmaları inceledi.

Kaymakam Sarılı ve Başkan Ergün ile vatandaşlarla bir araya gelen İstanbul Valisi Davut Gül, el sanatları ve gastronomi eğitimleri veren Gastro Sanat’ı ziyaret etti. 

Vali Gül, Fatih'te bulunan 11 okul ve tarihi yapıda incelemelerde bulunarak "İstanbul’da okullarımız depreme dayanıklı hale getiriliyor, tarihi eserlerimiz restore ediliyor" dedi.

Eyüpsultan'da ikamet eden aileleri ziyaret eden Gül'e Eyüpsultan Kaymakam'ı İhsan Kara eşlik etti. Davut Gül, Jandarma Komando Er Osman Yumuk’un ailesini de ziyaret edip taziye dileklerini iletti.

ABONE OL