SON DAKİKA
Hızlı ticaretin (Q-ticaret) yükselişi: Yeni dönemin perakende devrimi

Sevgili okuyucularım geçen hafta birincisi ile başladığımız "2024 ve sonrası için E Ticaret sektöründe beklenen trendler ve yenilikleri" yazı serimizin ikincisi ile devam ediyoruz.

Pazartesi 10 Haziran 2024 03:00
2024 ve sonrası için e ticaret ön görüleri – 1

Sevgili okuyucularım sizlerle geçen hafta yayınladığımız yazının ardından; o yazımızda ele aldığımız 2024 ve sonrası için E Ticaret sektöründe beklenen trendler ve yenilikleri bu ve önümüzdeki haftalar itibariyle daha detaylı ele alacağım.

Pazartesi 03 Haziran 2024 03:00
GirişimFest ardından

Geçtiğimiz yapılan Girişim Fest Dijital Pazarlama Çağında Girişimcilik ve E-Ticaret konularını ülkemiz için değerli kişiler ile birlikte "Geleceğe Yolculuk" başlığı ile anlattık.

Pazartesi 27 Mayıs 2024 03:00
Siyasi pazarlama: Demokrasinin arka bahçesindeki oyun

Başlıklar, afişler ve televizyon reklamlarıyla dolu bir dünya... Siyasi pazarlama, günümüz demokrasilerinde vazgeçilmez bir unsur haline geldi. Ancak, bu pazarlama taktikleri demokratik sürecin kalbine mi hitap ediyor yoksa ruhunu mu aşındırıyor, işte asıl mesele bu.

Pazartesi 08 Nisan 2024 00:00
Pazarlama yapay zeka birlikteliği

Pazartesi 01 Nisan 2024 02:05
Pazarlamanın özü

Pazartesi 25 Mart 2024 00:00
El birliği ile…

Pazartesi 11 Mart 2024 03:05
Rekabet!

Sevgili okuyucularım merhaba. Bugün sizlere iş hayatlarımızda hepimizin bizzat yaşadığı ya da çevremizde şahit olduğu ve "modası" hiç geçmeyecek bir konuya değinmek istiyorum: Rekabet!

Pazartesi 26 Şubat 2024 03:00